E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως η μαριχουανα κραταει στη ζωη τη μικρη Μικαελα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


Πριν από δύο εβδομάδες διαπιστώθηκε ότι η Μικαέλα Κόμστοκ δεν ήταν μία συνηθισμένη 7χρονη. Διάβασε τη συγκλονιστική της ιστορία.
Η 7χρονη Μικαέλα Κόμστοκ καταναλώνει ένα γραμμάριο κάνναβης κάθε μέρα. Η μικρήμάχεται με τη λευχαιμία και οι γονείς της μίλησαν στον Γουίνστον Ρος για το πόσο «εκπληκτικό» είναι το γεγονός ότι η μαριχουάνα βοήθησε την κόρη τους.
Στο Μιλγουόκι του Όρεγκον πριν από δύο εβδομάδες, ανακαλύφθηκε ότι η Μικαέλα Κόμστοκ δεν ήταν απλά ένα συνηθισμένο 7χρονο κοριτσάκι. Αντίθετα περνά καθημερινά μια εξαιρετική δοκιμασία καθώς δίνει μάχη με τη λευχαιμία από τον Ιούνιο, όταν και εμφανίστηκε ξαφνικά ένας όγκος σε μέγεθος μπάλας μπάσκετ στο στήθος της.
Τώρα η μικρούλα βρίσκεται στη μέση μιας κοινωνικής αντιπαράθεσης για το αν τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μαριχουάνα για να αμβλύνουν τις επιζήμιες επιπτώσεις της χημειοθεραπείας. Πρόσφατα, λίγο μετά τη διάγνωσή της, ένα εγγεγραμμένο μέλος του Ιατρικού Προγράμματος μαριχουάνας του κράτους της χορήγησε ένα γραμμάριο την ημέρα κάνναβη, έγκλειστο σε ένα χάπι. Η λευχαιμία γρήγορα ήρθε σε ύφεση, δήλωσαν οι γονείς της και κατά τους μήνες που ακολούθησαν,ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τα εξουθενωτικά συμπτώματα που σχετίζονται με τις παραδοσιακές θεραπείες για τον καρκίνο της.
Στην ίδια αρέσει πολύ ο τρόπος  που την κάνει να γελά η κάνναβη. «Είναι σαν τα πάντα να είναι αστείο ένα για μένα», λέει στο The Daily Beast.
Αμφιλεγόμενη αλλά απολύτως νόμιμη η χρήση κάνναβης από την Μικαέλα, έγινε πρώτο θέμα στα αμερικανικά media όταν στα τέλη του περασμένου μήνα δημοσιογράφος της Oregonian έγραψε ρεπορτάζ για το θέμα, το οποίο ανακάλυψε στη σελίδα της στο Facebook!
Η μητέρα της Μικαέλα, Πάρτσεϊς και ο φίλος της, Μπράντον Κρένζλερ, τον οποίο η μικρή αποκαλεί «μπαμπά», πάντα πίστευαν ότι το παιδί τους δικαιούται μια ιατρική κάρτα μαριχουάνας… Έτσι οδήγησαν το περασμένο καλοκαίρι την μικρούλα σε ειδική κλινική στο Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ για να εγγραφεί στο κρατικό πρόγραμμα.
Πλέον η δημοτικότητά της οικογένειας έχει χτυπήσει κόκκινο και η μητέρα δηλώνει –για όσους την κατηγορούν- ότι ελπίζει να μην  αισθανθεί ποτέ ότι χρησιμοποιεί το παιδί της για να γίνει γνωστή. Το μόνο που θέλει είναι η Μικαέλα να ζει υγιής και ευτυχισμένη και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι που θα της κάνει κακό. Δεν την ναρκώνει, αντίθετα της χαρίζει ζωή…

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger