E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Με κερατωσε με 20 αντρες!»: Ποιος celebrity το ειπε για την εξισου διασημη πρωην του;

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012




'Εχουμε ακούσει πάμπολλες φορές για κέρατο μεταξύ ζευγαριών. Πλέον είναι κάτι απολύτως normal. Συνήθως όμως οι γυναίκες είναι αυτές που έπειτα από το χωρισμό, αρχίζουν και βγάζουν τα ξίφη τους και κατηγορούν τους πρώην συντρόφους τους. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι αντίθετα.

Ο άντρας εξαπολύει επίθεση και μάλιστα... σκληρή, στη διάσημη πρώην του. Για ποιους μιλάμε; Για τον αδερφό της Kim Kardashian, Rob και τη διάσημη hot τραγουδίστρια Rita Ora. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο, αλλά τώρα από ότι φαίνεται είναι στα μαχαίρια.

Ο προδομένος Rob Kardashian, κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι σε περίοδο ενός χρόνου τον είχε κερατώσει με... είκοσι άντρες! Ναι καλά διαβάσατε με είκοσι. Η αλήθεια είναι ότι μας φαίνεται λίγο παράλογο, καθώς και να θες δε γίνεται να μην αντιληφθείς ότι σε κερατώνει, αφού δε μιλάμε για μία κρυφή παράνομη σχέση, αλλά για είκοσι ολόκληρους άντρες!
Ο Rob εξαπέλυσε ανοιχτή επίθεση εναντίον της ξανθιάς star λέγοντας:« Έχω αηδιάσει! Απορώ πως γίνεται μια γυναίκα σε περίοδο ενός χρόνου, να μπορεί να δίνει το κορμί της σε είκοσι άντρες. Πως γίνεται μια γυναίκα, η οποία είναι στην αρχή της καριέρας της και βρίσκεται σε σχέση, να καταφέρνει να έχει σεξουαλικές εμπειρίες με τόσους άντρες; Με κεράτωσε με είκοσι, όντας σε σχέση, φανταστείτε τι θα κάνει αυτή η κοπέλα τώρα που θα είναι και ελεύθερη. Μα με είκοσι;»

Ο Rob φαίνεται να είναι σε έξαλλη κατάσταση. Φυσικά από το πλευρό του δε θα μπορούσαν να λείπουν οι διάσημες αδερφές του. Μάλιστα , η Khloe Kardashian τον υποστήριξε δημόσια μέσω twitter γράφοντας: «Οι άνθρωποι που φέρονται έτσι δεν ευημερούν ποτέ. Θα είμαι σπίτι σήμερα. Προσπάθησε να χαμογελάς μικρέ μου αδερφέ!»

Από τρόπους άλλο τίποτα η διάσημη realito-οικογένεια. Τώρα για την Rita Ora, τι να σας πούμε, τον πιστεύετε;

http://www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger