E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sexy (Tulisa) και οποιος αντεξει!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012




Ο καλοκαιρινός καιρός είναι ολοένα και πιο έντονος, η διάθεση ανεβαίνει και οι λίστες με τις πιο ωραίες και sexy γυναίκες του πλανήτη δίνουν και παίρνουν. Όπως αυτή του FHM…
Είναι μία από τις αγαπημένες μας περιόδους αυτούς. Θέλεις ο καλοκαιρινός καιρός; Θέλεις τα κορίτσια με τα φορεματάκια στους δρόμους; Θέλεις η λίστες με τις πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο; Όλα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Και φυσικά πρώτη και καλύτερη η λίστα του FHM με τις 100 πιο sexy γυναίκες.
Βέβαιο ο κανονικός τίτλος θα έπρεπε να είναι τα “100 πιο ξέκωλα του πλανήτη”, γιατί όταν στην πρώτη δεκάδα βλέπεις τις Rihanna (που πλέον δεν χρειάζεται να κάνει φωτογράφιση γιατί κάθε μέρα ανεβάζει 10 photos της στο twitter), την Megan Fox (η επιτομή του ξέκωλου) και την Cheryl Cole, τότε καταλαβαίνεις. Αλλά το ξεπερνάμε αυτό, γιατί την πρώτη θέση πήρε η Tulisa Contostavlos – ναι, ok, ξεκωλάκι και αυτό, αλλά τουλάχιστον έχει ελληνοκυπριακές ρίζες. Ενώ η την ελληνική σημαία κράτησε ψηλά και ηGeorgia Salpa με την 5η θέση στη λίστα.
Για να δεις όλη τη λίστα του FHM μπες εδώ, για να δεις sexy φωτογραφίες της Tulisa, απλά πήγαινε προς τα κάτω…
Καλά δες και μερικές της Megan Fox και της Cheryl Cole…
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger