E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 4 Δεκεμβριου 2012

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4


Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το σύντροφό σου και να ανοίγεσαι πιο πολύ, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, άφησε τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στην άκρη, γιατί το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις αλλαγές και προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς ωστόσο να κάνεις τώρα κάποιες συζητήσεις για το μέλλον.






Ταύρος
21/4-20/5


Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις, αγαπητέ Ταύρε. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει ικανοποίηση, αλλά και δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά αυτό το βράδυ, αν είσαι Ταύρος. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε καλά μαντάτα από ένα άτομο του παρελθόντος. Η επιστροφή του θα σας δικαιώσει ψυχικά και ηθικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία, φίλε Ταύρε. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, ειδικότερα με θέματα νόμου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση, για ζητήματα που είναι σε στασιμότητα και δεν λένε να τελειώσουν. Αν δεν εκνευριστείς, θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Λέοντα, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που αφορούν σ’ εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις εξαιτίας κάποιων τρίτων, που θα προσπαθήσουν να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άνοιξε την αγκαλιά σου, για να υποδεχθείς ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σου αποκαλύψει τον έρωτά του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, αυτή η Τρίτη είναι σημαντική, γιατί πολλά είναι τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα και θα σε ξαφνιάσουν. Πολλοί από τους συναδέλφους σου, που μέχρι πρότινος πίστευες πως ήταν ανταγωνιστές σου, τώρα έρχονται με το μέρος σου και οι υποτιθέμενοι φίλοι σου, προτιμούν να σωπάσουν. Αξιολόγησε συνετά αυτές τις αλλαγές και μην μιλήσεις, αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που θέλεις να πεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Καρκίνε, και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, φίλε Καρκίνε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά, πρέπει να βγεις λίγο έξω από τα νερά σου και να κολυμπήσεις σε ανοιχτές θάλασσες, για να βρεις τον μεγάλο έρωτα που ψάχνεις. Χωρίς ρίσκο, τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, οι προοπτικές που ανοίγονται σήμερα, σχετικά με νέες συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, θα είναι πολύ καλές και σου προσφέρουν ασφάλεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν επίσης ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.




Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Λέων, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα, που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα, με κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρει. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σε περιμένουν νέες γνωριμίες και κατακτήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα υπάρξει μεγάλη άνοδος και αρκετές ευχάριστες εξελίξεις. Κάποια θέματα και υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης και η ηθική ικανοποίηση που παίρνεις είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.





Παρθένος
24/8-22/9

Φρόντισε σήμερα να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Παρθένε, και κοίτα να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η Σελήνη από τον Λέοντα πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Τοξότη και σου δίνει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου καλό είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καλή γνωριμία σε μία έξοδο με φίλους και δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαραμίσετε αυτό το βράδυ, κλεισμένοι στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες, που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις την συμπαράσταση που θέλεις από το σύντροφό σου, σχετικά με κάποια κοινά σας προβλήματα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι σίγουρο πως πολύ γρήγορα έρχεται, αν όχι αυτό που περιμένεις, σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα σε γοητεύσει και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις τη δυνατότητα για να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε ευνοεί, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό, που θα εμφανιστεί μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα ίσως να έχεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά, αλλά με την δυναμικότητα που έχεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου και συνεχώς αυξάνεις τα έξοδα σου. Το νου σου!!!





Τοξότης
23/11-21/12

Τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα, σε όλες τους τομείς της καθημερινότητάς σου, αγαπητέ Τοξότη. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο προσιτές και εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις και τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, το πάθος θα χαρακτηρίσει σήμερα τη σχέση με το σύντροφό σου και ένα υπέροχο και ερωτικό βράδυ θα ανανεώσει την διάθεση και των δύο. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες να διασκεδάσεις. Ξέχνα για λίγο την μοναξιά, που τόσον καιρό σε ταλαιπωρεί και σου χαλάει την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Τοξότη, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις να ισορροπείς αρκετά θέματα στα οικονομικά σου. Κάποια ζητήματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα σε εμψυχώσουν, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι και πολύ με τα καθημερινά θέματα, που μπορεί να προκύπτουν αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί το άτομο που θα την αντικαταστήσει, αρκεί να γίνεις και εσύ πιο θετικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στα οικονομικά, κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευνοείται η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, κάνε λίγο υπομονή και απόλαυσε τον, γιατί πολύ γρήγορα ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό και θα σου φέρει αυτό που περιμένεις. Λίγη υπομονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, φίλε Υδροχόε. Σήμερα η τύχη σε συντροφεύει σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου. Μην κάνεις σκέψεις, που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν στη σχέση σου, και ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί για να το πετύχεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, οι σημερινοί οιωνοί θα είναι θετικοί για εσένα και μπορεί να έφτασε κιόλας ο καιρός, που θα γίνει κάτι πολύ καλό στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά, φίλε Ιχθύ. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger