E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Blood Pond Hell, η λίμνη που επικοινωνεί με τη κόλαση

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012





Η λίμνη Blood Pond Hell ή Chinoike Jigoku βρίσκεται στο νησί Kyushu, μέρος της επαρχίας Oita στην Ιαπωνία, και είναι μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές της χώρας. Αν δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβετε αμέσως γιατί. Το νερό της λίμνης έχει ένα παράξενο, μοναδικό χρώμα..  είναι εντελώς κόκκινο, σαν το αίμα!

Όταν ακούτε τη φράση «θερμή πηγή» η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι μια όμορφη λίμνη με ζεστό νερό ανάμεσα σε καταπράσινα, ψηλά βουνά. Καμία σχέση.. Όσοι τολμηροί επισκέπτες αντικρίζουν την όγδοη θερμή πηγή του πάρκου «Beppu Hells» δεν έχουν καμία διάθεση να βουτήξουν. Μόνο η εικόνα μιας λίμνης που μοιάζει με σκηνικό από ταινία θρίλερ αποτρέπει και τους πιο τολμηρούς.

Για το κόκκινο χρώμα της λίμνης υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Μερικοί πιστεύουν ότι οφείλεται στο αίμα σατανικών πλασμάτων. Άλλοι ότι επικοινωνεί με κάποιο τρόπο με την κόλαση. Στην πραγματικότητα όμως οφείλεται στις υψηλές συγκεντρώσεις σιδηρούχων ορυκτών, ένας ακόμη λόγος που οι επισκέπτες επιλέγουν απλά να φωτογραφηθούν μαζί της και όχι να βουτήξουν στα κατακόκκινα νερά της.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger