E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Μου έδωσαν μια γρανίτα για να προπονηθώ για την ερωτική μου σκηνή», δηλώνει στάρλετ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


Την πιο «πικάντικη» λεπτομέρεια από τα γυρίσματα του Lovelace, της βιογραφίας για την ερωτική ηθοποιό των 70s Λίντα Λόβλεις, αποκάλυψε η Αμάντα Σάιφρεντ σε συνέντευξή της στο -συνήθως αποστειρωμένο σε ότι αφορά τέτοια θέματα- Vanity Fair.
«Γυρίζαμε μια σκηνή όπου έπρεπε να σκύβω και να κάνω μια συγκεκριμένη ερωτική πράξη πάνω στον Πίτερ (σ.σ. Σκάαργκαρντ, τον συμπρωταγωνιστή της που υποδυόταν τον σύζυγο και μάνατζέρ της). Υποτίθεται ότι με βιντεοσκοπούσε προκειμένου να δείξει το συγκεκριμένο υλικό στο παραγωγό για να κερδίσω τον ρόλο στην ταινία. Οπότε μου είχαν δώσει μια γρανίτα, την οποία κρατούσα με τα δυο μου χέρια». Αυτό δήλωσε γελώντας η ανερχόμενη σταρ στην συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.
Προσθέτοντας πως «Μας πήρε ώρες για να τελειώσουμε. Με έπιασε υστερικό γέλιο με τον παραλογισμό της κατάστασης και δεν μπορούσα να σταματήσω».
Τέλος η Αμάντα τονίζει ότι το βασικό στοιχείο της ταινίας δεν είναι το ηδονοβλεπτικό, αλλά η αληθινή ιστορία μας γυναίκας που έσπασε τα ταμπού και το πλήρωσε.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger