E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Παροξυσμος" για το αρωμα που αδυνατιζει

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012



Αν πράγματι το άρωμα "Prends-Moi" καταφέρνει να... αδυνατίζει, όπως υπόσχεται, τότε η εταιρεία Robertet ίσως καταφέρει να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες παγκοσμίως.
"Το μυρίζεις και αδυνατίζεις": Ευχάριστο να το ακούμε, δύσκολο να το πιστέψουμε. Κι όμως, η Γαλλική αρωματοποιία Robertet έχει τα επιχειρήματα για να μας πείσει.
Με μια λίστα αναμονής που φτάνει τους 6.000 μελλοντικές αγοράστριες στη Βρετανία, το άρωμα "Prends-Moi", κόστους 42 ευρώ, έχει τις φανατικές θαυμάστριές του, πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει.
Τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλές;
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του αρώματος, ο συνδυασμός καφεΐνης, καρνιτίνης και σπιρουλίνας που περιέχει, ενεργοποιεί τα δύο βασικά ένζυμα της λιπόλυσης, βοηθώντας στο αδυνάτισμα, ενώ αυξάνει την παραγωγή β-ενδορφινών στην επιδερμίδα. Αυτές με τη σειρά τους μεταφέρουν ένα μήνυμα ικανοποίησης και πληρότητας στον εγκέφαλο, το οποίο κυριολεκτικά κόβει την όρεξη.
Το άρωμα θα μυρίζει περγαμόντο, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ, ενώ για να "πιάσει", απαιτείται να το φοράς κάθε πρωί, αλλά και όποτε θες να κάνεις κάποια διατροφική ατασθαλία.
Σύμφωνα μάλιστα με το τεστ δοκιμής σε γυναίκες μεταξύ 18 και 70 ετών, (οι οποίες δεν έκαναν δίαιτα), το 75% συμφώνησε πως μειώθηκε η τάση τους για τσιμπολόγημα, ενώ το 73% ένιωσε αυτή την αίσθηση ευχαρίστησης που υποσχόταν το άρωμα.
Το αν αξίζει τον κόπο, ή πρόκειται για διαφημιστική φούσκα, θα φανεί σύντομα, καθώς το άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ώρες.
Πηγή: nydailynews.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger