E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απόπειρα δολοφονίας και ευνουχισμού του Τζάστιν Μπίμπερ από τρεις βαρυποινίτες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


Μια ακόμη οργανωμένη απόπειρα απαγωγής, δολοφονίας και -για κάποιο λόγο- ευνουχισμού του Τζάστιν Μπίμπερ έφερε στο φως το τηλεοπτικό δίκτυο KRQE News 13. Οργανωτής ένας βαρυποινίτης που έχει καταδικαστεί για το φόνο και τη δολοφονία μιας 15χρονης το 2000.
Ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του αποτρόπαιου σχεδίου του για την δολοφονία και τον ευνουχισμό του έφηβου σουπερσταρ έφτασε ο -καταδικασμένος δυο φορές σε ισόβια- Ντάνα Μάρτιν. Σύμφωνα με το σχέδιο που είχε οργανώσει θα έμπαιναν κρυφά στο καμαρίνι του Μπίμπερ λίγο μετά την λήξη της συναυλίας του στο Madison Square Garden τον περασμένο Νοέμβριο και θα δολοφονούσαν τον Τζάστιν και τον σωματοφύλακά του.
Συνεργός του στο έγκλημα (και εκτελεστικό όργανο) ήταν ο 41χρονος Μάρκ Στάκε με τον οποίο βρέθηκαν να εκτίουν ποινή στην ίδια φυλακή. Εκείνος με την σειρά του έβαλε στο σχέδιο τον ανιψιό του, Τάνερ Ρούαν, ο οποίος αγόρασε τα απαραίτητα εργαλεία (σ.σ. ψαλίδια κήπου για τον ευνουχισμό) και φρόντισε να εξασφαλίσει πρόσβαση στο backstage του σταδίου.
Τελικά το σχέδιο δεν προχώρησε καθώς ο Μάρτιν, φανατικός οπαδός του Μπίμπερ (σ.σ. Έχει τατού το πρόσωπό του στο πόδι του) άλλαξε γνώμη και κάρφωσε τους συνεργούς του, οι οποίοι και βρέθηκαν ξανά πίσω από τα σίδερα της φυλακής.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger