E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νοτης Σφακιανακης: «Δεν ειμαι Χρυση Αυγη, δεν ειμαι Χριστιανος… Ειμαι Ελληνας»

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


Ο Νότης Σφακιανάκης, μέσω συνέντευξής του απάντησε σε όσους τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

  
«Ήμαρτον που θα καθίσουμε να λογοδοτήσουμε στον κάθε καραγκιόζη, ο οποίος έχει φέρει την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση, αν εγώ είμαι Χρυσή Αυγή ή κίτρινο λουλούδι ή κόκκινο ηλιοβασίλεμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είμαι. Έλληνας είμαι. Άνθρωπος είμαι, κάτοικος αυτής της χώρας, πολίτης. Και πονάω και αγαπάω και πεθαίνω μαζί με τους άλλους. Αυτό είμαι μόνο. Δεν ανήκω πουθενά πολιτικά» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Glam.
Όσο για το αν εκτιμά ότι υπάρχει στροφή προς τη θρησκεία τον τελευταίο καιρό, δηλώνει: «Δεν είμαι χριστιανός, δεν ξέρω. Εγώ δεν ανήκω ούτε σε κόμματα ούτε σε θρησκείες, διότι θεωρώ και καταλήγω να πιστεύω ότι δεν προέρχομαι από αυτά. Δηλαδή οι πρόγονοι μου έχουν έρθει από αλλού, έχουν έρθει από ψηλά».

http://www.ksenixtis.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ....ΨΗΛΑ, ΡΕ ΜΠΑΖΟΚΟΥΒΕΡΤΑ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ; ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΣΠΕΙΡΕ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ;
    ΑΙΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ΗΜΙΜΑΘΗ, ΑΘΕΕ.ΓΝΩΣΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΕ ( ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ)
    Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger