E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι συνδεει τον Μπερισα με την Χρυση Αυγη;

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012




Ο πρόεδρος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Κρέσνικ Σπαχίου, καταδίκασε χθες τη συνάντηση του μειονοτικού Υπουργού Εργασίας Σπύρου Ξέρα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Όπως διαβάζουμε στην aftonomi.gr, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κορυτσά ο Σπαχίου έκανε λόγο για σκάνδαλο και υποστήριξε πως «ο Ξέρας εργάζεται για το συμφέρον της λεγόμενης Βόρειου Ηπείρου».

«Ο υπουργός Σπύρος Ξέρας έχει μετατραπεί σε γέφυρα του Σαλί Μπερίσα με την Χρυσή Αυγή. Σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση υπάρχουν 3 Έλληνες υπουργοί και άλλοι 13 φιλέλληνες. Αυτοί οι πολίτες που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και προσπαθούν να αφομοιώσουν τον πολιτισμό και τα αλβανικά σύμβολα θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου, και αν ο νόμος δεν θα λειτουργήσει, τότε θα είναι ο ίδιος ο λαός που θα τους διώξει με διαμαρτυρίες. Το σενάριο που στήνουν οι 3 Έλληνες υπουργοί μαζί με τους 13 φιλέλληνες υπουργούς, καθώς και οι διασυνδέσεις τους με την Χρυσή Αυγή, είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σενάρια που απειλεί την ειρήνη σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτοί οι πολίτες πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Κρέσνικ Σπαχίου.

Θα μας τρελάνει εντελώς αυτός ο Σπαχίου, από την μια κατηγορεί τον Μπερίσα για διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή και από την άλλη μας λέει πως ο Ξέρας και άλλοι Έλληνες υπουργοί εργάζονται για το καλό της Βορείου Ηπείρου!

Μα αλήθεια πως μπορείς να εργαστείς για το καλό της Βορείου Ηπείρου όταν ανήκεις σε μια κυβέρνηση που έχει στους κόλπους της τσάμηδες που διεκδικούν ελληνικά εδάφη; Πως μπορείς να εργαστείς για το καλό της Βορείου Ηπείρου όταν συνεργάζεσαι με το κόμμα των Τσάμηδων που ζητά να δικαστούν όσοι Βορειοηπειρώτες δήλωσαν Έλληνες στην απογραφή πληθυσμού;


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger