E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γ. Xατζημαρκακης: «Οι Γερμανοι κερδισαν από την Ελλαδα 80 δισ. ευρω»

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012



Ο βουλευτής των Γερμανών φιλελευθέρων, κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, επιμένει ότι οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη και έχουν αλλάξει στάση απέναντι στη χώρα μας.

Σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» δηλώνει ότι σε αυτό πιστεύει ότι συνέβαλε «η αξιοπιστία του κ. Γιάννη Στουρνάρα αλλά και η συνείδηση ότι η Ελλάδα είναι παραπάνω από απαραίτητη για την Ευρώπη και τους Γερμανούς»

«Ας μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία έχει επωφεληθεί τα μάλα από την οικονομική κρίση της Ελλάδας, έχοντας ήδη κερδίσει 80 δισ. ευρώ, κάτι που δεν είναι γνωστό στους Γερμανούς. Αν λοιπόν οι πολιτικοί πείσουν τους ψηφοφόρους τους, καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ότι ένα μέρος αυτών που έχουν κερδίσει θα μπορούσε να επιστραφεί πίσω στους Ελληνες, με τη μορφή ενός σχεδίου Μάρσαλ, κανείς δεν θα είχε αντίρρηση. Μέχρι τώρα, όμως, τους έλεγαν ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι πληρώνουν από την τσέπη τους για την Ελλάδα, κάτι που είναι δύσκολο να ανατρέψουν από τη μια μέρα στην άλλη. Η αλλαγή στάσης είναι εμφανής, όπως είναι προφανής και η αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης και της επιμήκυνσης ώστε να κριθεί το χρέος βιώσιμο. Κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν υπάρξει μια χρηματοδότηση από έναν τέτοιο μηχανισμό στήριξης», δηλωσε.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger