E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ελενα Ραπτη, η Βουλα Πατουλιδου, η Μαρα Δαρμουσλη, οι Onirama και ακομα 35 αγαπημενοι Ελληνες φωτογραφιζονται γυμνοι για φιλανθρωπικο σκοπο (Δειτε φωτογραφιες)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012



Γυμνοί στο φωτογραφικό φακό ποζάρουν 39 Θεσσαλονικείς για φιλανθρωπικό σκοπό. Την πρωτοβουλία πήρε το περιοδικό Adore που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή και φιλοξενεί στις σελίδες του εκτός των άλλων, την Βούλα Πατουλίδου, τον Χρήστο Ζαμπούνη, την Έλενα Ράπτη, τον Αλέκο Συσσοβίτη, τους Onirama, την Άννα Πρέλεβιτς και την Μάρα Δαρμουσλή. Όλοι όσοι επελέγησαν να φωτογραφηθούν είναι Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας και άνθρωποι της τέχνης.


«Κάποιοι δεν το δέχτηκαν εύκολα», σχολιάζει η διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού Σοφία Τουντούρη. «Είναι όμως για καλό σκοπό κι έτσι δέχτηκαν τα πρόσωπα που θέλαμε να φωτογραφηθούν. Μέρος των εσόδων από τις καταχωρήσεις και τις πωλήσεις του τεύχους, θα δοθούν στο Εθνικό Κέντρο αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος και την μονάδα ειδικών λοιμώξεων νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ».

«Ο Χρήστος Ζαμπούνης έχει το βιβλίο του στο επίμαχο σημείο και οι Onirama έκαναν συνέχεια αστεία κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Όλοι κάνουν γυμναστική τελευταία και ο ένας, σχολίαζε το σώμα του άλλου. Υπήρχε γενικά πολύ ευχάριστο κλίμα και οι φωτογραφήσεις κράτησαν μια εβδομάδα. Φωτογράφοι ήταν ο Κώστας Αμοιρίδης, η Μάρα Λαζαρίδου και ο Μπάμπης Συμεωνίδης», συμπληρώνει ο art director της φωτογράφησης, Στέφανος Μάλαμας.

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger