E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δειτε τη Μαρω Λυτρα στον Καναδα! Η αληθεια για την εγκυμοσυνη και τη ζωη της, ο αντρας που ερωτευτηκε και οι εμφανισεις της στο Μοντρεαλ (Φωτογραφιες & video)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012




Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η είδηση -και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε και τον γύρο του διαδικτύου- ότι η Μάρω Λύτρα, που ζει μόνιμα πλέον στον Καναδά, παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί.
Λίγες μέρες αργότερα οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, μέσα από τη σελίδα που έχουν δημιουργήσει για εκείνη στο Facebook ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο διαψεύδοντας την είδηση, έχοντας επικοινωνήσει με την ίδια όπως γράφουν ξεκάθαρα.
Το FTHIS.GR, όμως είνει εκείνο που εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφία και video στα οποία απεικονίζεται η Μάρω Λύτρα στο ελληνικό μαγαζί που δουλεύει στον Καναδά και σας ξεδιπλώνει όλο το ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στη ζωή και στη δουλειά της.
Η επαγγελματική της ζωή και οι εμφανίσεις της
Μετά την επιστροφή της στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ, η Μάρω Λύτρα δεν προβληματίστηκε καθόλου για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Άλλωστε οι προτάσεις για την επανεμφάνισή της σε ελληνικά μαγαζιά έρχονταν η μία μετά από την άλλη.
Η τραγουδίστρια χωρίς ενδοιασμό προτίμησε να συνεργαστεί ξανά με το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και πριν έρθει στην Ελλάδα, τον "Μύθο". Άλλωστε πάντα διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον επιχειρηματία. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά της ομογένειας στην λεωφόρο Park Avenue, που διαθέτει δυο διαφορετικούς χώρους: του εστιατορίου και του live. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Μάρω Λύτρα εμφανίζεται εκεί, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο.
Οι σπουδές της
Παράλληλα, η Μάρω θέλησε να ανοίξει τα φτερά της και σε έναν άλλο χώρο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Αποφάσισε, λοιπόν να σπουδάσει νοσηλευτική, κάτι που κάνει εδώ και δυο χρόνια. Η Μάρω φοιτά σε Ανώτατη Σχολή Νοσηλευτικής στο Μόντρεαλ.
Η ευτυχισμένη προσωπική της ζωή. Ο άντρας που ερωτεύτηκε
Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και την κάνει ευτυχισμένη υπάρχει... Το όνομά του είναι Δημήτρης και η ηλικία του είναι γύρω στα 45. Ο ίδιος ασχολείται με investments, δηλαδή με επενδύσεις, διευθύνοντας τη δική του επιχείρηση και συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον γάμο της αδελφής της Μάρως, στον οποίο ήταν κουμπάρος, και από τότε είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι, σύμφωνα με όσα λένε αποκλειστικά στο FTHIS.GR άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά.
Δεν συζούν, αλλά πολλά βράδια τα περνούν μαζί στο σπίτι του Δημήτρη, αφού η Μάρω θέλει να συνεχίσει να μένει με τη μητέρα της. Δεν αποκλείεται ο γάμος τους να είναι πολύ κοντά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού οι δυο τους έχουν ταιριάξει απόλυτα και εκείνος προσφέρει αγάπη και ασφάλεια στη Μάρω και εκείνη έχει βρει στο πρόσωπό του τη γαλήνη στην προσωπική της ζωή. Διατηρούν χαμηλούς τόνους και η Μάρω κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αποφεύγει με εξαιρετική ευγένεια να "προδώσει" όσα της συμβαίνουν.
Εκτός από τη φωτογραφία που δείχνει τη Μάρω στον "Μύθο" να τραγουδάει, το FTHIS.GR εξασφάλισε και δυο video, στα οποία φαίνεται η τραγουδίστρια να τραγουδάει και να χορεύει τσιφτετέλι. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο χορεύει τσιφτετέλι είναι ο επικεφαλής της ομάδας χορογράφων και χορευτών της Shakira και βρέθηκε στον Καναδά για λίγες μέρες.
Δείτε τα video που ακολουθούν με τη Μάρω Λύτρα...


http://www.fthis.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger