E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H παρτενερ του Χαλκ Χογκαν εχει κανει sex tape και με αλλους επωνυμους (φωτο)

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Σε στούντιο είχε μετατρέψει το κρεβάτι της η Χέδερ Κλεμ, σύζυγος του Bubba The Love Sponge και παρτενέρ του Χάλκ Χόγκαν στο sex tape που μόλις κυκλοφόρησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του συζύγου της, υπάρχουν τουλάχιστον δυο ακόμη βίντεο που την δείχνουν να απολαμβάνει την «φροντίδα» επώνυμων.
Την ίδια ώρα που ο Χάλκ Χόγκαν μηνύει έναντι 100 εκ. δολαρίων το σάιτ Gawker (που πρωτοδημοσίευσε απόσπασμα του βίντεο) και ζητάει από το FBI να επέμβει, οι υπάλληλοι του dj συζύγου της δηλώνουν πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον Χάλκ, δεν εκπλαγήκαμε, αφού το είχαμε ήδη δει. Άλλωστε δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο βίντεο της Χέδερ να κάνει σεξ με ένα επώνυμο που μας έχει φέρει να δούμε ο Bubba».
Αυτό δήλωσε μέλος του προσωπικού στον ραδιοφωνικό σταθμό στην Φλόριντα που δουλεύει ο σύζυγος της Χέδερ. Προσθέτοντας πως ο Bubba απολάμβανε να βλέπει ο ίδιος και να δείχνει και σε άλλους την γυναίκα του να κάνει σεξ.
Όπως ακριβώς απολάμβανε να την βάζει να ανεβάζει στο twitter σέξι φωτό των γλουτών της (όπως αυτή κάτω) στο δικό του λογαριασμό.
Με άλλα λόγια, όλοι ήξεραν τα βίτσια της Χέδερ και του Bubba. Εκτός του Χάλκ που πήγε και πιάστηκε κορόιδο.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger