E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαεστροι στο σεξ οι 40αρες

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012



Οι 40αρες αποδεικνύονται μαέστροι στο σεξ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Top Sante!

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών από όλο το φάσμα των ηλικιών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 81% στις ηλικίες 40-50, δήλωσαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση επειδή ξέρουν να ικανοποιούν αλλά και να ικανοποιούνται.

Οι 40άρες της έρευνας δήλωσαν επίσης πως σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία της ζωής τους, όταν δηλαδή ήταν 30άρες, θέλουν να πειραματίζονται περισσότερο, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά.

Δηλαδή οι φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι αχαλίνωτες και πολλές φορές σοκαριστικές όταν τις εξομολογούνται στον εραστή τους.

Το 70% από τις 40άρες διευκρίνισαν επίσης ότι, γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να απογειώσουν έναν άνδρα στο κρεββάτι, ενώ δεν έχουν καμία αναστολή στο να ζητήσουν να τους κάνουν πράγματα, κάτι που πριν από λίγα χρόνια, όπως είπαν, θα ντρεπόντουσαν να ζητήσουν.

Επίσης οι 40άρες δεν προσποιούνται, ούτε λένε την κλασσική φράση: "ήταν ότι καλύτερο ένιωσα ποτέ".

Είναι συνειδητοποιημένες και όταν δεν τους αρέσει το σεξ, το λένε.

Μεγάλο ποσοστό (80%) των 40άρων, είπαν πως δεν ομολογούν εάν το σεξ δεν τους αρέσει, μόνο όταν ο εραστής τους είναι κατά πολύ μικρότερος. Και αυτό το κάνουν για να μην τον πληγώσουν.

http://www.nooz.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger