E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 20 Οκτωβριου 2012

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα φτάσεις να αναρωτηθείς, γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση, που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα χρειαστεί να ανοίξεις τα αφτιά σου, για να ακούσεις κάποιες προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Μην επιμένεις στις δικές σου επιλογές, ιδιαίτερα αν ξέρεις ότι μπορεί να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου ακολουθούν καταστροφική πορεία, με τόσα έξοδα που κάνεις. Βάλε άμεσα ένα φρένο.





Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και ανασφάλεια, για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές αυτά που σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση, πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μένει σε μια κατάσταση σχετικά σταθερή και αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Αυτό που δεν σε χαλαρώνει όμως καθόλου, είναι η οικονομική σου κατάσταση, που εξακολουθεί να έχει μαύρα σημεία. Κάνε υπομονή, γιατί σε λίγο και με την δική σου συμμετοχή βέβαια… όλα θα φτιάξουν.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Το σημερινό Σάββατο είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, φίλε Δίδυμε, με την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και σε επηρεάζει. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ, έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Έτσι, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ που θα σε χαλαρώσει. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι δεν θα σου λείψουν. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αγαπητέ Δίδυμε, αν εσύ αποφασίσεις να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα, που είχες αφήσει στον πάγο. Πάντως, νέες συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, αφού θα σου γίνουν προτάσεις, που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση.





Καρκίνος
22/6-22/7

Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, φίλε Καρκίνε, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις, δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη, για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, με την εύνοια της Σελήνης από τον Αιγόκερω, βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Καρκίνε, η δουλειά σου έχει αρκετές εντάσεις, που προέρχονται κυρίως από συνεργασίες προβληματικές. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα έξοδά σου έχουν έξτρα απαιτήσεις, αλλά η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε, η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά, μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Καλό θα σας κάνει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Λέων, θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειωμό. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.






Παρθένος
24/8-22/9

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με περισσότερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα απ’ ό,τι νόμιζες μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Για την αισθηματική σου κατάσταση, φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου είναι σε μια φάση, όπου όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου, αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, αφού τα έσοδά σου αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, αγαπητέ Ζυγέ, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε τα άλλοθι και πιάσε δουλειά, για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και όχι να φορτώσεις τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση, φίλε Ζυγέ, και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Αν κινηθείς με προσοχή στα οικονομικά σου, σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, που θα σου επιτρέψει να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.






Σκορπιός
23/10-22/11

Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Ειδικά σήμερα, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να δώσετε μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή, σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου, με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου, θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση των εξόδων σου.







Τοξότης
23/11-21/12

Επιτέλους, αγαπητέ Τοξότη, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς, η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνα, υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν, αν δείξεις περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα: την μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Αιγόκερε, και κάποια προβλήματα που είχες με συνεργασίες μένουν πίσω, καθώς όλα εξελίσσονται προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, έστω και προσωρινά, γεγονός που σου δίνει ανάσα ανακούφισης.






Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό, δείξε κατανόηση και διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια του Κρόνου, πλέον που κινείται στον Σκορπιό ,για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, χρειάζεται έξτρα προσπάθεια σήμερα και ίσως να νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου, πριν πέσεις κάτω. Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα, για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.






Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθύς, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου καίρια ζητήματα, που αφορούν στη σχέση σας και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, βγες με την καλύτερη σου διάθεση από το σπίτι, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου έχει και σήμερα αρκετή πίεση, αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να περιορίσεις κι άλλο κάποια έξοδα.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger