E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγκωμια Μουρινιο για την Εθνικη Ελλαδος

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Έδωσε συγχαρητήρια στον Σάντος για τις εμφανίσεις

Μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σλοβακίας, ο Φερνάντο Σάντος μίλησε με πολύ κόσμο. Η πιο ξεχωριστή όμως επικοινωνία που είχε ήταν με τον Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Special One διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και συμπατριώτη του, τον οποίο συνεχάρη για την δουλειά που κάνει στην Εθνική!


Οι δύο άνδρες είναι καλοί φίλοι, μιλάνε τακτικά, η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό και αυτό φάνηκε με το γραπτό μήνυμα του «Mou» που είχε δει στιγμιότυπα από τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία. «Φερνάντο, συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχεις με την Ελλάδα. Όλοι πια στην Ευρώπη την υπολογίζουν», το sms που έφτασε στον Σάντος, ο οποίος περιμένοντας την πτήση της αναχώρησης, ήταν όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι και μιλούσε με δικούς του ανθρώπους.

Ο Σάντος βρίσκεται από χθες στην Πορτογαλία. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα και τον συνεργάτη του, Ρικάρντο Σάντος, να τσεκάρουν γήπεδα, εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία. Κάτι για το οποίο φροντίζουν εγκαίρως όλες οι ομοσπονδίες των χωρών που έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έρθει ξανά στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός του για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (14/11).

ΠΗΓΗ: sportfm



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger