E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σ. Καρυδη: Η σεξι φωτογραφιση για τις αναγκες της παραστασης! (Φωτο)

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012


Η Σμαράγδα Καρύδη και η Τάνια Τρύπη όπως δεν τις έχετε ξαναδεί: Σέξι χορεύτριες στο "CHICAGO" του Σταμάτη Φασουλή, στο θέατρο "Παλλάς", απ' όπου και η εντυπωσιακή - έως αισθησιακή - φωτογράφιση των δύο σέξι γυναικών....
Η Ελληνική Θεαμάτων με δικαιολογημένη υπερηφάνεια παρουσιάζει το «CHICAGO» το επονομαζόμενο «Rolls Royce των musicals» από τοΣάββατο 27 Οκτωβρίου στο Παλλάς. Τo πολυβραβευμένο μιούζικαλανεβαίνει σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίεςΦωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση - μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη, μ’ ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα!


Το CHICAGO είναι μιααυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Broadway και συμπλήρωσε 936 παραστάσεις. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες που έμειναν στην ιστορία είχαν την υπογραφή του Bob Fosse. Το κοινό το χειροκρότησε με ενθουσιασμό για δύο χρόνια και λόγω αυτής της μεγάλης του επιτυχίας ανέβηκε και πάλι το 1996 και το 1997 σε δύο σκηνές του Broadway κατακτώντας τον τίτλο του 4ου μακροβιότερου μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway! Την ίδια εξαιρετική διαδρομή είχε και στο West End του Λονδίνου αφού παιζόταν από το 1997 έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2012 που δόθηκε η τελευταία παράσταση! 


Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998. Μέχρι τις 17 Ιουνίου είχε συμπληρώσει ήδη 6,472 παραστάσεις και σήμερα συνεχίζεται στο Ambassador Theatre στη Νέα Υόρκη. Το 2002 έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Rob Marsall. Κέρδισε 6 βραβεία Oscar, ανάμεσα σε αυτά και το Oscar καλύτερου μιούζικαλ που μέχρι τότε ανήκε στο «Oliver» από το 1969. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Catherine Zeta-Jones, η Renée Zellweger,ο Richard Gere και η Queen Latifah.
Έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο από την πόλη του Μεξικού μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότιο Αφρική. Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τα μέσα Δεκεμβρίου.  
Οι συντελεστές
Απόδοση - Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός
Ενορχήστρωση - Μουσική Διδασκαλία: Αλέξης Πρίφτης
Στίχοι τραγουδιών: Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελευθερία Μπενουβία
Βοηθοί σκηνογράφου: Αλίκη Κυλίκα, Μιχάλης Σαπλαούρας
Βοηθός ενδυματολόγου: Κατερίνα Τσακότα
Βοηθός χορογράφου: Αναστάσης Δεληγιάννης
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν:
Βέλμα Κέλυ η Τάνια Τρύπη
Ρόξυ Χάρτ η Σμαράγδα Καρύδη
Μπίλυ Φλυν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Εϊμος Χάρτ ο Αντώνης Λουδάρος
Και στο ρόλο της Μάμα Μόρτον η Μαρινέλλα 
Μαζί τους οι ηθοποιοί-χορευτές:
Αντιγόνη Ψυχράμη, Λήδα Μανουσάκη, Νάντια Κοντογεώργη, Άντεια Ολυμπίου, Δήμητρα Σιγάλα, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μανόλης Θεοδωράκης, Χρήστος Σπανός, Άρης Πλασκασοβίτης, Αρετή Πασχάλη, Λίνα Εξάρχου, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρήστος Γεωργαλής, Γιάννης Αθητάκης
Τη δεκαμελή ορχήστρα αποτελούν οι μουσικοί (αλφαβητικά):
Αγαλιανός Διονύσης -  τρομπέτα
Βογιατζής Νίκος - πιάνο
Γάτσιος Κώστας - Κλαρινέττο, Σαξόφωνο
Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης - τρομπόνι
Κασαβέτης Νίκος - Drums
Κατσαρός Μιχάλης - Keyboards
Κίτσος Παρασκευάς -  Μπάσο
Μωραϊτης Γιάννης - Tρομπέτα
Σιώρας Παναγιώτης - Κλαρινέτο, Σαξόφωνο
Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων 
Ημέρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00
Τιμές εισιτηρίων:
50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο.

 http://markos.tv

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger