E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Με εχουν κακοποιησει σεξουαλικα», αποκαλυψε σε δεξιωση τηλεοπτικη σταρ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


Το φιλανθρωπικό γκαλά για την ενίσχυση των γυναικών από την Σομαλία που ξέφυγαν από την σεξουαλική σκλαβιά πήρε διαφορετική τροπή όταν η Άνναλιν Μακόρντ,γνωστή από το Beverly Hills 90210, παραδέχτηκε ότι έχει και εκείνη υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
«Έχει κάποιος από εσάς πέσει θύμα βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης; Έχετε ποτέ αισθανθεί ότι δεν είχατε το δικαίωμα να πείτε ´όχι'»; Ξέρω πολύ καλά πως αισθάνεστε. Μου έχει συμβεί και εμένα». Αυτό δήλωσε η Άνναλιν Μακόρντ,γνωστή για την φιλανθρωπική της δραστηριότητα, στα πλαίσια του γκαλά που έλαβε χώρα για την οργάνωση Somali Mam Foundation.
Ενώ λίγες μέρες αργότερα η 25χρονη φρόντισε να διευκρινίσει τι εννοούσε στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό US Weekly «Συνέβη με κάποιον που γνώριζα και τον οποίον είχα αισθανθεί άνετα να καλέσω στο σπίτι μου. Δεν μου επιτέθηκε. Απλά βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να του πω όχι. Για αυτό και πλέον αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ όσους δεν έχουν φωνή».



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger