E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 4 Οκτωμβριου 2012

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Κριέ, έχεις πολύ θάρρος και μπορείς να ξεπερνάς πολλά προβλήματα με ευκολία. Ευκαιρία είναι λοιπόν να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Συζήτησε με το σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για την σχέση σου φίλε Κριέ. Ο Ερμής από το Ζυγό για τελευταία ημέρα, ευνοεί κάθε τύπου συναισθηματικές κουβέντες. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, μην απογοητεύεσαι και παρατάς τις προσπάθειες σου, γιατί οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αγαπητέ Κριέ, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία, από σήμερα και στο εξής στους Διδύμους, θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και ασχολήσου περισσότερο με πιο πρακτικά θέματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθανθείς καλύτερα.








Ταύρος
21/4-20/5
Η διαίσθησή σου δεν σε έχει προδώσει ποτέ, φίλε Ταύρε. Ακολούθησέ την και σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας, θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις στην άκρη. Με τους ρυθμούς που κινείσαι, πολύ γρήγορα θα έρθεις αντιμέτωπος με την απομάκρυνσή του και μετά δεν θα ξέρεις πώς να διορθώσεις την κατάσταση. Να ξέρεις ότι από σήμερα και στο εξής, που ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, γιατί πολύ εύκολα θα απογοητεύεσαι και θα δυσαρεστείσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα την σημερινή Πέμπτη, αν είσαι Ταύρος. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που μπορεί να έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Δίδυμε. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα και μην πολυασχολείσαι μαζί τους. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιό σου από σήμερα και στο εξής, μπορεί να σου προκαλέσει κάποια σύγχυση, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είναι ικανή να ανατρέψει την ανοδική πορεία που έχεις ακολουθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αφού πρώτα διώξεις το άγχος και την ένταση, που σε κυριεύει συνέχεια. Αν πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, η Σελήνη από το ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, σε ευνοεί για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεκινήσεις μία σχέση, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να τον πλησιάσεις και μην γίνεις αδιάκριτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που αρχίζουν να βελτιώνονται. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην ανοίγεις νέα οικονομικά μέτωπα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Θα νιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, για κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην σχέση σου ανεκμετάλλευτες, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Με την Αφροδίτη να κινείται πλέον στην Παρθένο και να σε ευνοεί, το διάστημα είναι ιδανικό για να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποια γνωριμία και να ανανεώσεις λίγο το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις πολλές ανησυχίες για το αν έχεις κάνει καλά κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα. Μην ανησυχείς άδικα, γιατί θα έχεις καλές εξελίξεις στη ζωή σου και σιγά-σιγά θα συνειδητοποιήσεις πως τελικά τις είχες ανάγκη τις αλλαγές που έκανες, γιατί δεν υπήρχε καλύτερη διέξοδος στα προβλήματά σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα, που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να ρίχνεις και καμιά ματιά σε φιλικά σου πρόσωπα, που έχετε χαθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, απόφυγε να φορτίζεις το σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια, γιατί είναι ήδη κουρασμένος από τα παράπονά σου και στο τέλος θα υπάρξει τσακωμός. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες έξω να διασκεδάσεις αυτό το βράδυ και μην διστάσεις να μοιραστείς το κρεβάτι σου, με όποιον επιθυμήσεις. Ποιος ξέρει… μπορεί να είναι το άλλο σου μισό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου να ξέρεις ότι είναι σε περίοδο, που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται και πρέπει άμεσα να τα διεκπεραιώσεις.








Παρθένος
24/8-22/9

Μία καλή Πέμπτη ξημερώνει για εσένα, φίλε Παρθένε, με πολλές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην φοβηθείς να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και βάλε τώρα τις βάσεις για πιο υγιείς και ευχάριστες καταστάσεις. Μην διστάσεις επίσης να απομακρύνεις όλους αυτούς που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε περισσότερο, από ένα όμορφο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του περάσεις αυτά που θέλεις να αλλάξεις στο σπίτι ή ακόμη και στην συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να είστε θετικοί και ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το βράδυ μέσα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, γιατί η Σελήνη από τους Διδύμους είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, φίλε Παρθένε, που θα αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας σου και στη θέση σου. Οι ιδέες σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τώρα θα ανταμειφτείς για αυτές. Στα οικονομικά, υπάρχει άνοδος και μπορείς έστω και λίγο να ικανοποιήσεις κάποια περιττή καταναλωτική σου επιθυμία.







Ζυγός
23/9-22/10

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία, από εδώ και στο εξής στο ζώδιο των Διδύμων. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από κάποια γεγονότα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις, αλλά χωρίς να χάνεις το μέτρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Απόλαυσε αυτό το βράδυ, με τη συντροφιά φίλων και ατόμων με θετική διάθεση. Αν δεν είσαι σε σχέση και ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο άτομο, ίσως θα έπρεπε να το αναζητήσεις στο στενό φιλικό σου περιβάλλον. Δοκιμασμένες μέθοδοι σου φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Μην αγχώνεσαι περισσότερο, από την στιγμή που δεν έχεις άλλες εναλλακτικές. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.






Σκορπιός
23/10-22/11

Ο δυναμισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, το ίδιο και το πείσμα σου. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να πληγώσουν δικά σου άτομα και μετά να στεναχωριέσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα κινείται στους Διδύμους και θα σε ευνοεί να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Διοργανώστε μία μικρή απόδραση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και θα περάσετε υπέροχα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορείτε να γεμίσετε το αποψινό βράδυ σας, βγαίνοντας έξω με φίλους. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει και να διασκεδάσει, χωρίς ταμπού και αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.








Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Διδύμων, γι’ αυτό κινήσου με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις ρήξεις και προβλήματα, που θα προκληθούν από εξωγενείς παράγοντες, που δεν είχες υπολογίσει. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις, που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις με συναδέλφους, που τον τελευταίο καιρό έχεις κακώς παρεξηγήσει. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, θα σε βάλουν σε έννοιες, αν όμως ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους, είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν καλό, δίνοντας σου απαντήσεις για κάποια προβλήματα που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα έχεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να κάνετε την σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος και ασφαλής μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, άλλαξε λίγο το σκηνικό της καθημερινότητάς σου και βγες έξω με άτομα που σε προσκαλούν. Ακόμη κι αν δεν σε ενθουσιάζουν, κάτι θα βρεις να πεις μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου, δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση και θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις πλεονέκτης!!!






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να δρομολογούνται. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον, ξεπερνιούνται κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τον ανταγωνισμό, που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφος σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει και να σε συναρπάσει, μήπως πρέπει να εξετάσεις πρώτα κατά πόσο και εσύ είσαι σε θέση για να την προκαλέσεις;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, ώστε να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, για να τελειώνεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από εχθές, είναι πολύ ευνοϊκή μαζί σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα, για τα οποία προσπαθεί να σου μιλήσει ο σύντροφός σου, αλλά εσύ δεν εννοείς με τίποτα να ακούσεις. Μη κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και φρόντισε να καλύψεις και τις δικές του ανάγκες. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η τύχη σήμερα θα σου χαμογελάσει και θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, με τα οποία θα έρθεις αντιμέτωπος. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν θα πρέπει να αναβάλεις άλλο την κάλυψή τους. Με τους ρυθμούς που κινείσαι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα χρέη σου.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger