E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα, αλλα δινουν 28,9 εκ ευρω για πιστα F1 στην Πατρα

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


Αρνητικά σχολιάζουν με σημερινά τους δημοσιεύματα την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να διαθέσει 28,9 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή πίστας Formula 1 στο λιμάνι της Πάτρας, σχολιάζουν, οι Βέλγικες εφημερίδες, «De Τijd» και «De Morgen».
Συγκεκριμένα στο δημοσίευμά της η «De Tijd» αναφέρει ότι: «Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, όπου η οικονομική επιβίωση της Ελλάδας κρέμεται από μια κλωστή, το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε να διαθέσει 28,9 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή πίστας Formula 1»
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η κατασκευή της πίστας θα διαρκέσει τρία χρόνια και στη συνέχεια, θα καταβληθούν προσπάθειες για να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες μοτοσικλέτας ή Formula 1.
Η «De Morgen» αναφέρεται στο ίδιο θέμα, αναδημοσιεύοντας σύντομη είδηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου Belga, με τίτλο «Οι Έλληνες διαθέτουν κονδύλια ύψους 28,9 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή πίστας Formula 1» και σημειώνει ότι η δημιουργία της πίστα έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά των περιοίκων αλλά και πολλών περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Η επίμαχη πίστα, πρόκειται να κατασκευαστεί στην περιοχή Χαλανδρίτσα της Πάτρας και το συνολικό κόστος της ανέγερσης ανέρχεται σε 94 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ελληνική κυβέρνηση θα συγχρηματοδοτήσει το έργο κατά το ένα τρίτο.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger