E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Γυρνουσα ολη την Αθηνα με τα ποδια γιατι δεν ειχα λεφτα, ουτε εισιτηριο να παρω για το λεωφορειο»

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012



Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη του αποκάλυψε την δύσκολη διαδρομή που έχει διανύσει μέχρι τώρα στην ζωή του για να υπερασπιστεί την αγάπη του για την τέχνη χωρίς διαβρώσεις.

Ο ηθοποιός δήλωσε : «Έχω κάνει θυσίες για την τέχνη, αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να τις θεωρήσω θυσίες, αλλά υπήρξαν κάποια χρόνια, όχι χρόνια, μήνες θα μπορούσα να πω, που γυρνούσα όλη την Αθήνα με τα πόδια γιατί δεν είχα λεφτά ούτε εισιτήριο να πάρω για το λεωφορείο. Πως το έκανα δεν ξέρω αλλά το έκανα, αλλά έκανα 5 ταινίες τότε. Οι ελληνικές ταινίες δεν πληρώνουν, όμως επιβίωνα έβρισκα τρόπους, δεν ξέρω πως. Δηλαδή πήγαινα και στα γυρίσματα όταν δεν είχα γύρισμα και περίμενα να γίνει το break για να φάω. Δε με ένοιαζε όμως, δεν ξέρω, δεν είναι θυσίες για έναν άνθρωπο που έχει ένα στόχο, τροφή είναι, χαρά είναι». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι πολύ πεισματάρης, πολεμάει για ότι αγαπάει, δεν ξεχνάει όσους τον βοήθησαν και δεν κάνει υποχωρήσεις.

http://www.gossip-tv.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger