E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 6 Οκτωβριου 2012

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4


Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου, αγαπητέ Κριέ, και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι κάνεις πάντως, θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας αλλά και ερωτισμού στη σχέση σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστά.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, πηγαίνουν καλύτερα και θα δεις να ολοκληρώνονται κάποια σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μην παρεκκλίνεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες. Πάντως, αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις, σήμερα μπορείς να τις λύσεις.








Ταύρος
21/4-20/5


Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κόψεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε βλάπτουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Συγκεντρώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου, για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, ίσως να σου φέρουν κάποιες στενοχώριες. Η απαισιοδοξία που σου δημιουργεί η ευρύτερη κοινωνική κατάσταση, μεταφέρεται μέσα στη σχέση σου και προκαλεί πρόβλημα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, κινήσου στους κατάλληλους κύκλους και θα δεις ότι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στη ζωή σου.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα διαμορφώνονται θετικά και ακολουθεί μια περίοδος με πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο, όσο κι αν σου φαίνεται ριψοκίνδυνο! Όσο για τα οικονομικά σου, με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να βάλεις σε μια ισορροπία τα έξοδα και έσοδά σου.








Δίδυμοι
21/5-21/6


Αν και η δυναμική σου διάθεση είναι στα ύψη της αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Δίδυμε, δεν θα μπορέσεις να κάνεις όσα σκέφτεσαι, πολύ απλά γιατί δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου, γιατί ήδη ο οργανισμός σου είναι λίγο πριν την κατάρρευση. Σήμερα που είναι Σάββατο, άδραξε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου προς τον άνθρωπό σου και να είσαι κοντά του όταν σε χρειάζεται. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, χαλάρωσε και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, με φίλους που σε κάνουν να περνάς καλά. Το απαιτεί η ημέρα!


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου φέρνουν άγχος και ένταση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, θέλουν προσπάθεια για να ισορροπήσουν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα










Καρκίνος
22/6-22/7


Είναι αρκετά τα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, και είναι φυσικό αφού οι κοινωνικές συνθήκες είναι εξαιρετικά αρνητικές και σε επηρεάζουν. Σήμερα, ωστόσο, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες λύσεις, που βασίζονται στην εξυπνάδα και τις δυνατότητές σου. Αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου και κάνε τις κατάλληλες επαφές, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, η γοητεία σου σήμερα θα φέρει φλερτ και ίσως και μια γνωριμία, που αξίζει τον κόπο. Μην την απορρίψεις χωρίς σημαντικό λόγο.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις σήμερα κάθε απόφαση, που μπορεί να επηρεαστεί από την ένταση που έχεις. Η οικονομική ανασφάλεια σου δημιουργεί πολύ κακή διάθεση και το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και έτσι να ψάξεις για κάποιες λύσεις.








Λέων
23/7-23/8


Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, αγαπητέ Λέων, καθώς φέρνει εκνευρισμό και πείσμα απέναντι σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα θέλουν λεπτούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα, για να βρεις μια άκρη και να μην οδηγήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μάλλον πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή, για να μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, η μέρα είναι καλή και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις, που μέσα στην ευρύτερη κακή κατάσταση, φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Κάνε τις καλύτερες επιλογές, μετά από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα καταφέρεις σύντομα να βρεις κάποιες λύσεις, που θα σε ανακουφίσουν.










Παρθένος
24/8-22/9


Η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα, καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και συνεπώς, σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που ακολουθούσες μέχρι τώρα, νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις, χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, φίλε Παρθένε. Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται, χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Για σένα που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων. Εκμεταλλεύσου τες!


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι ήρεμα και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.












Ζυγός
23/9-22/10


Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Ζυγέ, σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις, σε υποθέσεις που σε απασχολούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν, αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να αποφύγεις τα ξεκινήματα νέων συνεργασιών και γενικά τις αλλαγές, αν δεν ξεμπερδέψεις πρώτα με εκκρεμείς υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται οπωσδήποτε καλός προγραμματισμός, για να μη βρεθείς με χρέη που δεν μπορείς να καλύψεις.












Σκορπιός
23/10-22/11


Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος, για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα, και κυρίως μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και, αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο, που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν και το γνωρίζεις.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πάνε πολύ καλύτερα και θα δεις ότι ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σε αφορούν, τώρα εξαλείφονται και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει.










Τοξότης
23/11-21/12


Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Τοξότη, έχει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Δία στους Διδύμους, που σε επηρεάζει άμεσα. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου, για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσετε μαζί το σύντροφό σου μπροστά, απαλλαγμένοι από φαντάσματα του παρελθόντος. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, έρχονται προτάσεις και συνεργασίες, που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και κινήσου με προσοχή. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Δεν είναι ώρα για άσκοπες αγορές.












Αιγόκερως
22/12-19/1


Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το μέλλον, πλάι στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι γιατί σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην δημιουργήσουν εντάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις, αλλά και τα λόγια σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει, αλλά με λίγη προσοχή θα μπορέσεις τουλάχιστον να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.












Υδροχόος
20/1-19/2


Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος, που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το γράφεις εσύ και κανένας άλλος!


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι και την οικογένεια σου, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα την μοναξιά, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, για να μην κινδυνεύσεις να χάσεις και τα κεκτημένα σου. Βέβαια, όλα είναι στο χέρι σου για να τα διορθώσεις και να τους δώσεις την τροπή που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή λοιπόν, στις αγορές που θα σε πάνε πίσω.












Ιχθείς
20/2,20/3


Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα, για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενόχωρες σκέψεις και κυρίως σε συμπεράσματα, που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή, για να δεις πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια διεισδύουν στη σχέση σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εσύ που αναζητάς ακόμη το κατάλληλο ταίρι, κάνε τη βόλτα σου και δες με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους, που σε πλησιάζουν εδώ και καιρό, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου δημιουργούν ανασφάλεια, φίλε Ιχθύ, και αυτό είναι απόλυτα φυσικό μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Όμως, με λίγη υπομονή και καλά μελετημένες κινήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και ίσως να σκεφτείς κάποιες αλλαγές στο αντικείμενό σου, που θα σου λύσουν τα χέρια. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κατευνάσεις τις σπάταλες διαθέσεις σου, για να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger