E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βουλη: "Στημενος ο αγριος καβγας με τη Χρυση Αυγη" - Έρευνα για το ποιός τραβούσε βίντεο με την ένταση

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012



«Αλήτες, απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια» ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς όσους βρίσκονταν στη Βουλή κατά την αποχώρησή τους μετά από καβγά με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη. 

Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» ήταν η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη πως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου είναι ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και Έλληνας κατά 25%!

Το βίντεο που εστάλη από τη Χρυσή Αυγή στους δημοσιογράφους και δείχνει τη στιγμή της έντασης και την αποχώρηση των βουλευτών, είναι προϊόν παράνομο, μιας και απαγορεύεται να βγαίνουν πλάνα στη δημοσιότητα εκτός από τα πλάνα που δείχνει το κανάλι της Βουλής.

Η Βουλή μάλιστα διέταξε έρευνα για το πώς τραβήχτηκε το βίντεο και θεωρεί μάλιστα πώς το όλο σκηνικό της έντασης ήταν προσχεδιασμένο και στημένο από τη Χρυσή Αυγή με στόχο να φέρει στη Βουλή τις πρακτικές της και έξω από τη Βουλή, στα πανηγύρια και τις λαϊκές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε λέγοντας πως «γίναμε μάρτυρες φασιστικών, λεκτικών σκουπιδιών απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται, που είναι ανάξια σχολιασμού… Ο οχετός ύβρεων και συμπεριφοράς παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει, η δημοκρατία θα νικήσει».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε να φωνάζει έξαλλος «αναγκάζοντας» τον προεδρεύοντα Θανάση Νάκο να παρεμβαίνει: «είναι συμπεριφορά αυτή τώρα; Πως την έχετε δει;» ρώτησε. Τότε, οι φωνές από την πλευρά των έδρανων της Χρυσής Αυγής έγιναν... ουρλιαχτά, με τους βουλευτές της να ζητούν... τη λίστα Λαγκάρντ!

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger