E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ! Δεκαπεντε γνωστοι ηθοποιοι στα συσσιτια του δημου Αθηναιων

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012



Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει χτυπήσει τους πάντες. Στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται και δεκαπέντε Έλληνες ηθοποιοί που δεν μπορούν να ζήσουν με τίποτε τις οικογένειές τους.
 Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μια φορά το μήνα πηγαίνουν ώστε να πάρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και έτσι περνάνε κάμποσο καιρό. Τα τρόφιμα που παίρνουν είναι ρύζι, μακαρόνια, ελαιόλαδο, καφέ, ζάχαρη, μέχρι και σχολικά είδη για τα παιδιά τους.
Γνωστοί ηθοποιοί λόγω της ανεργίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε 380 οικογένειες και κάθε μήνα τους δίνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στο πρόγραμμα αυτό έχουμε συμπεριλάβει και δεκαπέντε ηθοποιούς και βεβαίως δε ζητήσαμε από τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να μάθω αν είναι γνωστοί ή όχι. Το στομάχι δεν έχει επωνυμία», δήλωσε η κα Μαρία Σούρδη, υπεύθυνη του Συλλόγου Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.
Ο δε Σπύρος Μπιμπίλας που είναι ταμίας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δηλαδή δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί δίνουν το παρών στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων: «Με τη συνεργασία μας με το Σύλλογο Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων έχει εξασφαλιστεί να συμπεριληφθούν στα συσσίτια δεκαπέντε ηθοποιοί, οι οποίοι είναι άνεργοι, δεν έχουν κανένα εισόδημα, πληρώνουν τα χαράτσια, αλλά δεν έχουν ούτε να φάνε. Στον κλάδο μας υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που έχουν φτάσει στην απόλυτη ένδεια, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλους».
http://www.gossip-tv.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger