E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο κι ομως αληθινο: Ο Leonardo DiCapriο επαθε εγκαυμα στα γυρισματα σκηνης ομαδικου σεξ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

"Το φύσαγε και δεν κρύωνε" ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος έπαθε σοβαρά εγκαύματα στους γλουτούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Martin Scorsese, "Wolf of Wall Street".
Όλα έγιναν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese, "Wolf of Wall Street", όταν ο Leonardo DiCaprio έπρεπε να γυρίσει μία σκηνή ομαδικού σεξ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Martin Scorsese.
Ο σκηνοθέτης ζήτησε από τον ηθοποιό και τις τρεις κοπέλες που συμμετείχαν να χαλαρώσουν, ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν πιο εύκολα και πειστικά την ερωτική σκηνή. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Scorcese, ο Leonardo έβγαλε την πετσέτα που κάλυπτε τους γλουτούς του, πλησίασε τις κοπέλες, που λόγω της σκηνής έπρεπε να είναι και εκείνες γυμνές, και πήγε να καθίσει σε έναν μαρμάρινο πάγκο.
Για κακή του τύχη όμως η μαρμάρινη επιφάνεια είχε υπερθερμανθεί εξαιτίας των δυνατών προβολέων και ο Leo κάηκε. Όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και μαζί και η νοσοκόμα (που βρίσκεται πάντα στα γυρίσματα για ώρα ανάγκης) που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Φωτογραφίες: Getty Images

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger