E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απαραιτητα τραγουδια για... ναυαγους.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Αν βρεθείτε ποτέ σε ένα ερημικό νησί, θέλοντας να αναβιώσετε την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας πολλή μουσική. Ορίστε ένα προτεινόμενο playlist για να σας κρατήσει συντροφιά τα μοναχικά βράδια.


Bob Marley- Three Little Birds

Η καθησυχαστική φωνή του Bob Marley, υπό τους ήχους της reggae θα σας κάνει να ξεχαστείτε και θα σχηματίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο σας.

The Police- Message In A Bottle

Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος, υμνεί τον παλιό τρόπο επικοινωνίας των ναυαγών.

Madonna- La Isla Bonita

Η βασίλισσα της pop δε θα μπορούσε να λείπει από ένα ανάλαφρο, κεφάτο και... καλοκαιρινό πάρτυ, με ένα από πιο ανεβαστικά τραγούδια της καριέρας της.

Michael Jackson-Thriller

Ο βασιλιάς είναι επίσης ευπρόσδεκτος και το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών δε θα έπρεπε να λείπει ούτε από ένα ερημικό νησί.

UB40- Red, Red Wine

Το αλκοόλ δεν είναι πάντα καλός σύντροφος, αλλά σε περίπτωση που η μόνη σας ασχολία θα είναι να βουτάτε στη θάλασσα και να τρώτε καρύδες, ένα καλοκαιρινό κρασί αρμόζει στην περίσταση, έστω και μουσικά.

R.E.M.-Lotus

Σκοτεινό και μυστικιστικό τραγούδι από τους Αθηναίους της Τζώρτζια, το κατάλληλο για να σας περάσει σε μιά άλλη πιο περίεργη διάσταση και να νιώσετε την αύρα του ερημικού νησιού.

Blondie- Island Of Lost Souls

Το πιο «χαρούμενο» και ξεγνοιαστο τραγούδι των Blondie, βουτιά στα πολύχρωμα 80s, με τη μαγική φωνή της σειρήνας Debbie Harrie.
Πηγή

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger