E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Zeus Twelve Supercars μονο για ζαμπλουτους!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012


Αν η πολυτέλεια είναι η νέα ταχύτητα, τότε η Zeus Twelve κατασκευάζει τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου...
Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ τη Zeus Twelve, μην ανησυχείς, πρόκειται για μπράντα που μόλις λανσαρίστηκε. Παραπαίδι του γνωστού σουηδικού design studio Gray Design, δημιουργήθηκε για να κατασκευάζει supercars για τους λίγους. Για τους πολύ λίγους! Η νεοσύστατη Zeus Twelve πρόλαβε ωστόσο να φιλοτεχνήσει 3 built-to-order κονσεπτάκια, τα Gold Rush, Magnate και Sigma, που είναι από κάθε άποψη μοναδικά. Αυστηρά 12 μονάδες από κάθε μοντέλο θα δουν το φως της ημέρας: ούτε facelift, ούτε «επόμενης γενιάς», ούτε «διάδοχοι» ούτε τίποτα! Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Χειροποίητα (φυσικά), γκαζιάρικα και ιδιαιτέρως πολυτελή, θα κατασκευάζονται μάλιστα παρέα με τα Lotus και τα Mansory.
Το Gold Rush διαθέτει τόνους χρυσού και χρωμίου (ακόμα και χρυσές εξατμίσεις έχει!), ενώ μηχανικά θα φορά έναν V12 κινητήρα 5.935 λίτρων που αποδίδει 517 άλογα και τελικιάζει στα 302 χλμ/ώρα.


Το Magnate είναι η επιτομή του σικ, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την ταχύτητα. Θα φορά έναν V8 6,75 λίτρων, απόδοσης 512 ίππων, ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 296 χλμ/ώρα.


Το Sigma τέλος, το καμάρι της μπράντας, είναι ένα supercar με ριζοσπαστική σχεδίαση και άνεση σε άλλα επίπεδα. Το σώμα του είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ το εσωτερικό του διαθέτει μόνο ελαφριά υλικά, μην κάνοντας ωστόσο εκπτώσεις στην πολυτέλεια. Μηχανικά θα φορά τον 2λιτρο Caterham Duratec Straight 4 κινητήρα, που αποδίδει 339 ίππους κι έχει τελική ταχύτητα τα 290 χλμ/ώρα. Κι επειδή γουστάρεις σαν τρελός να δεις κι άλλα, κατευθείαν στο site της Zeus Twelve!



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger