E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

παραλογα τα μετρα που πηραν για την ελλαδα

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012



Τον κώδωνα του κινδύνου για το είδος και το εύρος των νέων μέτρων, που πρόκειται να ληφθούν στην Ελλάδα, κρούει διάσημος οικονομολόγος.
Ο Στέφαν Σουλμάιστερ, μέλος του  Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών της Αυστρίας κάνει λόγο για παράλογα μέτρα και προειδοποιεί για καταστροφική οπισθοδρόμηση που θα γυρίσει την Ελλάδα πίσω στις δεκαετίες του 1950 και 1960.

Σύμφωνα με τον κ. Σουλμάιστερ, όλες αυτές οι «συνταγές» αντιβαίνουν στην οικονομική πραγματικότητα, επιτείνουν μαζικά την κρίση, προκαλούν τεράστια αύξηση της ανεργίας, χωρίς βέβαια και σε καμιά περίπτωση η προτεινόμενη αύξηση του χρόνου εργασίας να συνεπάγεται αύξηση του ΑΕΠ.

Όπως επισημαίνει η βαθύτατη κρίση δεν είναι ελληνική αλλά είναι κρίση του οικονομικού μας συστήματος, είναι μια κρίση στα μυαλά της οικονομικο-επιστημονικής «ελίτ», της ίδιας που πριν από 40 χρόνια διατεινόταν πως θα πρέπει να απελευθερωθούν οι αγορές, κάτι που οδήγησε ανθρώπους και επιχειρήσεις σε οικονομικές «αλχημείες» για να αποκτήσουν πολλά χρήματα, προετοιμάζοντας έτσι τη μεγάλη οικονομική κρίση.
http://www.briefingnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger