E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τζεσικα Σιμπσον : «Το στηθος μου ειναι τεραστιο και ειναι αδυνατο να τρεξω!»

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το δικό της προσωπικό «δράμα» περνάει η γνωστή τραγουδίστρια -διάσημη για το τεράστιο φυσικό στήθος της- η οποία προσπαθεί μάταια να χάσει τα κιλά που πήρε λόγω εγκυμοσύνης.

«Το στήθος μου είναι τεράστιο σε αυτή τη φάση και είναι αδύνατο να τρέξω!», 
δήλωσε στην USA Today η Τζέσικα Σίμπσον εξηγώντας το γιατί, ενώ κάνει 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση με την διάσημη γυμνάστρια Χάρλει Πάστερνακ, δεν έχει δει ακόμη αποτελέσματα.


 
Κάτι απολύτως λογικό, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει -λόγω στήθους- είναι να περπατάει.
Η 32χρονη τραγουδίστρια συνειδητά άφησε τον εαυτό της να πάρει τόσο βάρος, αφού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της «Άφησα τον εαυτό μου ελέυθερο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία γιατί ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και ήθελα να το ευχαριστηθώ».




Η αλήθεια είναι ότι η Τζέσικα δεν έχει και πολλούς λόγους να παραπονιέται, αφού η σειρά φτηνών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που σχεδιάζει (και τα οποία πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια στα υπερ-market στα οποία διατίθενται) την έχουν βοηθήσει στο να χτίσει μια προσωπική περιουσία της τάξεως του 1 δις.
Ενώ για κάθε κιλό που κάνει πληρώνεται δεκάδες χιλιάδες δολάρια από την Weight Watchers βάσει της άκρως συμφέρουσας συμφωνίας που έχει υπογράψει.
Επίσης, είναι δεδομένο ότι ποτέ πια η Τζέσικα δεν θα αποκτήσει το αξιοζήλευτο σώμα που χαρήκαμε στα πλαίσια του ρόλου της ως Ντέιζι Ντιουκ στην κινηματογραφική μεταφορά της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.









 

iefimerida 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger