E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αpplications που βοηθανε τις σχεσεις απο αποσταση!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012


Για να είμαστε ειλικρινείς κανένα application δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις ειδικά με το ταίρι σας, αλλά τουλάχιστον μπορεί κάπως να διευκολύνουν τα πράγματα.  Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 5 applications που υπόσχονται να βοηθήσουνε τα ζευγάρια να μην μιζεριάσουν όσο βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον! 

Κayak

Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής μπορείτε να εντοπίζετε και στη συνέχεια να κάνετε κράτηση στις πιο φθηνές αεροπορικές πτήσεις. Όπως καταλάβατε αυτή η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για να σας φέρει πιο κοντά με το άλλο σας μισό. 

Pair

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει πάντα ένα γραμμένο μήνυμα για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, σε περίπτωση που δεν είχατε χρόνο να γράψετε κάτι. Το "Pair" θα βάλει τέλος στις γκρίνιες! Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε και μια ζωγραφιά στο ταίρι σας ή ακόμα καλύτερα να δοκιμάσετε το "thumb kiss", το οποίο είναι το άγγιγμα των δακτύλων στην οθόνη στο ίδιο σημείο. 

Pocket kamasutra

Όσο θα είστε μακριά ο ένας από τον άλλον μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις από αυτόν τον πολύτιμο οδηγό. 

WhatsApp

Μέσω του συγκεκριμένου app μπορείτε να  επικοινωνείτε συνέχεια με το ταίρι σας. 

Αvocado

To Αvocado σας δίνει τη δυνατότητα στα ζευγάρια να δημιουργήσουν από κοινού μια λίστα τις ημερομηνίες γενεθλίων τους και την ημέρα που έχουν επέτειο. Μέσω αυτής της εφαρμογής δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ τα γενέθλια του άλλου σας μισού ή την επέτειό σας. 
whos.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger