E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κινδυνευσε να πεθανει ... ο Ρουνεϊ!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον μηρό, στο ματς με την Φούλαμ ήταν τόσο σοβαρός, που αν η πληγή ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθιά, τότε θα μπορούσε να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, όπως αποκαλύπτει η Sun.
 
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε τις τάπες του Ούγκο Ρονταλέγκα, με αποτέλεσμα να σκιστεί το πόδι του.
 
Ο Ρούνεϊ χρειάστηκε ράμματα στο μηρό του, μετά την βαθιά πληγή από τον Κολομβιανό αντίπαλο του. Αν η πληγή ήταν ένα χιλιοστό πιο βαθιά θα έφτανε στη μηριαία αρτηρία του Ρούνεϊ και θα μπορούσε να πεθάνει μέσα σε 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.
 
Ο επικεφαλής του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση: «Αυτό είναι μια συνεχής διαδικασία, δεν έχουμε τελειώσει. Το ψάχνουμε», είπε, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα παπούτσια του Ρονταλέγκα ελέγχθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή, Φιλ Γκιμπς πριν ο παίκτης της Φούλαμ περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.
 
Πάντως, ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν αρκετά πιο άνετος: «Ήμουν τυχερός, για να είμαι ειλικρινής, επειδή ήταν ένα χιλιοστό μακριά από την αρτηρία μου. Θα μπορούσε να έχουν πάει πολύ χειρότερα. Δόξα τω Θεώ ήμουν αρκετά τυχερός».



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger