E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νομικα απροσβλητο θα ειναι το νεο MegaUpload

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012


Άγριες διαθέσεις φαίνεται ότι έχει ο ιδρυτής του MegaUpload Kim DotCom. Όχι μόνο ετοιμάζει την επαναλειτουργία της υπηρεσίας, αλλά σκοπεύει να... φέρει και σημαντικές ανακατατάξεις στο χώρο του Internet.

Σύμφωνα με όσα έχει αναρτήσει μέχρι τώρα στο Twitter το Megaupload δεν θα είναι πλέον μια υπηρεσία on line αποθήκευσης αρχείων αλλά ένα τεράστιο παγκόσμιο δωρεάν δίκτυο P2P (peer-to-peer). Μάλιστα η στη δημιουργία του γίνεται υπό την συνεχή εποπτεία και συμμετοχή νομικών, επενδυτών και προγραμματιστών ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο σε τεχνολογικές όσο βέβαια και νομικές επιθέσεις.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι σε ερώτηση που το έγινε μέσω Twitter για το κατά πόσον το νέο Megaupload θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα με το προηγούμενο, απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ.

Αν και το τι ακριβώς σημαίνει αυτή η δήλωση, ίσως να σχετίζεται με το γεγονός ότι στη νέα υπηρεσία που δεν θα έχουν πρόσβαση πολίτες των ΗΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση ο Kim Dotcom δήλωσε ότι όχι μόνο θα προσλάβει ξανά τους υπαλλήλους του Megaupload αλλά και ότι θα τους κάνει και αύξηση.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger