E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερωτηματικα στον Ολυμπιακο προκαλεσε ο Μιραλας

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η δήλωση του Κέβιν Μιραλάς ότι ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, προκάλεσε απορίες στους ανθρώπους των ερυθρολεύκων που τον είδαν να κλαίει όταν πήγε να χαλάσει η μεταγραφή στην Έβερτον. Καμία νύξη από τον Βέλγο για ανανέωση.




"Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου".

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από τη συνέντευξη του Κέβιν Μιραλάς στο Φως και είναι αυτό που προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά στους ανθρώπους των ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με τα όσα είπα ο Βέλγος στράικερ, η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για τρίτη σερί χρονιά. Μάλιστα είχε κάνει νύξη στους ιθύνοντες της ομάδας για να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο χωρίς ποτέ να πάρει απάντηση.

Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε με... κρύα καρδιά την Ελλάδα και την Σούπερ Λιγκ για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ.

Κάτι τέτοιο όμως  δε συνέβη σε καμία περίπτωση όπως σχολιάζουν στελέχη του Ολυμπιακού. Πρώτον ο Κέβιν Μιραλάς ποτέ δεν ζήτησε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, εκφράζοντας την επιθυμία να "δέσει" στο Λιμάνι. Συνεπώς δεν ισχύει το γεγονός που αναφέρει ο Βέλγος για μη ξεκάθαρη απάντηση των πρωταθλητών στο αίτημά του.

Το πιο σημαντικό όμως στις δηλώσεις του, και αυτό που ενόχλησε τα ερυθρόλευκα στελέχη, είναι πως τόνισε ότι πρώτη του επιλογή ήταν ο Ολυμπιακός.

Τα ίδια στελέχη θυμούνται πολύ καλά την αντίδραση του Μιραλάς όταν ξεκίνησε τα τερτίπια η Έβερτον στις διαπραγματεύσεις. Ο Γιάννης Βρέντζος αποχώρησε από τη συνάντηση μετά τις παράλογες απαιτήσεις των Άγγλων, με την μεταγραφή να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ο Βέλγος στράικερ λοιπόν, μόλις έμαθε ότι χαλάει το ντιλ ξέσπασε σε δάκρυα. Και τα κλάματα του Μιραλάς ουσιαστικά έστειλαν πάλι τον Ολυμπιακό σε διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα όπου και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή.

Έτσι οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων έπεσαν από τα σύννεφα όταν διάβασαν τις δηλώσεις του πρώτην επιθετικού της ομάδας με τις οποίες εμφανίζεται ότι έφυγε περίπου με το... ζόρι από τον Πειραιά.
 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger