E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

αντι να βρισκονται στη φυλακη θα διδασκουν τα παιδια μας

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012


Ένας παιδεραστής, ένας παιδόφιλος, ένας διακινητής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ένας πατέρας που εκθέτει την κόρη του (!) γυμνή στο Διαδίκτυο και ένας ακόμα που καταγράφει με μικροκάμερες μαθήτριες στις τουαλέτες, συνεχίζουν ακόμα να διδάσκουν στα ελληνικά σχολεία.


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, όλοι οι παραπάνω αντί να βρίσκονται στη φυλακή, είναι ελεύθεροι και ετοιμάζονται να ξαναδιδάξουν στις ίδιες αίθουσες με τους ίδιους μαθητές.  Πρόκειται για τις πιο εξοργιστικές περιπτώσεις ατιμωρησίας και «κουκουλώματος», για τις οποίες ευθύνονται φυσικά τα πειθαρχικά όργανα του Δημοσίου. Σε αυτές, καθηγητές κρίνουν τους συναδέλφους τους με το συντεχνιακό συμφέρον να οργιάζει. Το «κερασάκι στη τούρτα» βάζουν οι συνδικαλιστές που έχουν το γενικό πρόσταγμα σε αυτές.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, αντί οι παραπάνω εκπαιδευτικοί να τιμωρούνται με πολυετείς καθείρξεις όπως γίνεται στο εξωτερικό, τους επιβάλλονται ποινές - χάδια. Τι αμφιβολία μπορεί να έχει κανείς όταν σε καθηγητή στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη γιααποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, επιβάλλεται ποινή προσωρινής παύσης 5 μηνών.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κατ΄εξακολούθηση έκδοση επιεικών αποφάσεων από τα όργανα αυτά σε ανάλογες υποθέσεις εντείνει τον προβληματισμό για την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνουν οι επίορκοι υπάλληλοι του ευαίσθητου αυτού κλάδου, διαιωνίζονταςσυνθήκες ατιμωρησίας και ασυδοσίας.
Για το θέμα μίλησε στην εφημερίδα και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, ο οποίος τόνισε ότι αυτές οι αποφάσεις των πειθαρχικών συμβολίων προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα.
Ο ίδιος έχει υποβάλλει αμέτρητες ενστάσεις σε τέτοιες εξόφθαλμα επιεικείς αποφάσεις «αφού μια ελαφρά ποινή δεν είναι δυνατόν να συνετίσει και να μην επαναληφθεί  πράξη αυτή».

http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger