E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H πιο σεξι γυναικα ειναι Ελληνιδα

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012


Η νέα λίστα του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2012, δημοσιεύτηκε! Και μάντεψε: περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο Ελληνίδες Πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, που δημοσίευσε το περιοδικό FHM (μια από τις πιο έγκυρες του είδους), είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοσταύλος, που έγινε διάσημη κυρίως λόγω του sex tape της που έκανε το γύρο του κόσμου.



Αυτό το βραβείο θα το βάλω πάνω στο τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου", είπε ενθουσιασμένη η Τουλίσα μόλις πληροφορήθηκε τη βράβευσή της. Αλλά η Τουλίσα δεν είναι η μόνη Ελληνίδα στη λίστα. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνοϊρλανδέζα Γεωργία Σάλπα (κάτι ανάμεσα σε Kim Kardashian και Megan Fox, όπως αναφέρει το περιοδικό), η οποία άφησε πίσω ακόμα και τη Megan Fox, που κατέκτησε την έβδομη θέση.


"Πάντα ακούς για τα κορίτσια που είναι μέσα στις 100. Είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μια από αυτές", είπε η Γεωργία. Όσο για το υπόλοιπο top 10 της λίστας... ... δεύτερη είναι η Cheryl Cole.
 
...τρίτη η Rihanna ... τέταρτη η Rosie Jones ... πέμπτη (είπαμε) η Γεωργία Σάλπα ... έκτη η Katy Perry

... έβδομη η Megan Fox ... όγδοη η Keeley Hazell ... ένατη η Mila Kunis ... δέκατη η Emily Attack

 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger