E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 17 Σεπτεμβριου 2012

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή να κάνει σήμερα την είσοδό του στον Ζυγό, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό. Σιγά σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις την δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις απόψεις του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς κι ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν δεχτείς κάποια πρόσκληση σε μία φιλική συγκέντρωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και χρησιμοποίησε τη λογική σου σε αυτά που λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις για κανέναν λόγο.






Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να μη λάβεις υπόψη σου το κάθε σχόλιο ή γνώμη, που μπορεί να σε αποσυντονίσει από το πρόγραμμα που ακολουθείς και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί ‘‘καλοθελητές’’ που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη σου και πρέπει να προσέχεις σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας, χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Οι αδέσμευτοι Ταύροι αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, αγαπητέ Ταύρε. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα και μην φτιάχνεις σενάρια καταστροφής στο μυαλό σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτή η Δευτέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται, απέναντι στο σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό… καλώς να ορίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργασίες σου είναι αποδοτικές και η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου πραγματικά ωφελεί την εξέλιξη σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτή η Δευτέρα, φίλε Καρκίνε, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα σε ανανεώσει. Μην φοβηθείς το κόστος, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις και θα απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και, ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το και λίγο έξω, με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Επίσης, βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μία εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Τώρα αισθάνεσαι ανακουφισμένος και θα έχεις τον χρόνο και την διάθεση να σκεφτείς και να συζητήσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν, χωρίς να αγχώνεσαι.






Λέων
23/7-23/8

Η κούραση των τελευταίων ημερών, φίλε Λέων, μπορεί σήμερα να εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένειά σου είναι κοντά σου, για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού το σημερινό βράδυ σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει, αγαπητέ Λέων. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις, ό,τι κι αν γίνει και όση πίεση κι αν σου ασκηθεί από τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά. Κάνε υπομονή!






Παρθένος
24/8-22/9

Ο Ερμής σήμερα αποχωρεί από το ζώδιό σου, φίλε Παρθένε, και εισέρχεται στον Ζυγό, με αποτέλεσμα οι ευεργετικές του ιδιότητες να αποδυναμώνονται σιγά σιγά και εσύ να ξαναμπαίνεις στην γνωστή σου διαδικασία, αυτής της ανασφάλειας, που σε συντροφεύει από τη φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα να σε κυριεύει – είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Άλλωστε, η θέση του κυβερνήτη σου στον Ζυγό, μόνο καλά μπορεί να σου χαρίσει! Αυτό να θυμάσαι, κάθε φορά που απαισιοδοξείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Δυναμικά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει. Φρόντισε να περιορίσεις τις άσκοπες σπατάλες.







Ζυγός
23/9-22/10

Για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, φίλε Ζυγέ, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά να συνεχίσεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν και πρέπει να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου πάντως, από σήμερα και στο εξής, θα σου προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Δευτέρα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν χωρίς ενδοιασμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και ανησυχία. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να δώσεις πνοή στις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης.







Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή Δευτέρα είναι καλή για σκέψη, αγαπητέ Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πάνε καλά αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, κάνε απλά ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα και αλόγιστα τα χρήματά σου.






Τοξότης
23/11-21/12

Αισιοδοξία και δυναμισμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Δευτέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη, και δεν πρέπει να αφήσεις στιγμή που να μην την αξιοποιήσεις όπως θα έπρεπε. Τώρα, τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου, σε στηρίζει και αυτό στο δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που απαιτούν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς, τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα Ζυγό και σου χαρίζει καλή διάθεση.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή διάθεσή που σε χαρακτηρίζει, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Ο Ερμής πάντως, στον Ζυγό από εδώ και στο εξής, ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πρέπει να είσαι συνετός και να κινηθείς με βάση την λογική σου. Μη βιάζεσαι και πάρε λίγο χρόνο, να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων…






Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Δευτέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση, αγαπητέ Υδροχόε, και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και τις ανάγκες σου. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους, που ανησυχούν και πραγματικά στέκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στον Ζυγό, είναι σύμμαχος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, αρκεί να μείνεις προσγειωμένος. Προσοχή μόνο στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.







Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιο σου, φίλε Ιχθύ, γιατί θα καταφέρεις να συγκροτηθείς και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, με μεθοδικότητα και ρεαλισμό. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και σε έχουν αγχώσει. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δείξε όλη την καλή σου διάθεση, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το βράδυ αυτής της Δευτέρας, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς τώρα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για να δρομολογήσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, σε κάποια ζητήματα που παραμένουν στάσιμα και σας δυσκολεύουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger