E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πουλα τη ζωη του στο e-bay για 3,5 εκατομμυρια δολαρια

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012



Ο  Shane Butcher δεν πάσχει από κατάθλιψη, δεν τον χώρισε η κοπέλα του... δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας, απλά θέλει να αλλάξει όλη του τη ζωή.

Ο 29χρονος θέλει να κάνει μια νέα αρχή και ελπίζει να πουλήσει τον "παλιό του εαυτό". Τιμή εκκίνησης 3, 5 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί τα χρήματα να σας φαίνονται αρκετά ωστόσο δείτε τη συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή.
Πρώτον ένα εμπορικό κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών, δύο σπίτια στη Φλόριντα, τρία αυτοκίνητα, τρία καγιάκ, πίνακες ζωγραφικής... και τον  σκύλο του!

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes δήλωσε "Δεν υπάρχει λόγος να μείνω εδώ" τονίζοντας ότι θέλει να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει το κόσμο με τη σύζυγό του.

Ο νεαρός τονίζει ότι δεν θέλει να ξεφορτωθεί ένα κατάστημα που είναι ζημιογόνο. "Είναι πολύ κερδοφόρο το επάγγελμά μου" αναφέρει ωστόσο θέλω να αλλάξω ζωή.

Διαβάζοντας στο ebay οπού έχει βάλει την αγγελία βλέπουμε ότι ένα από τα σπίτια του βρίσκονται στην παραθαλάσσια κοινότητα της Tampa Bay. Διαθέτει τρεις πισίνες, δυο τζακούζι, δυο γυμναστήρια καθώς και ιδιωτική παραλία!

Όσο αφορά τα αυτοκίνητά του είναι ένα Honda Accord του 2009, ένα Honda Element του 2004 και μια Lotus Elise του 2006.

Ωστόσο ο 29χρονος δεν είναι ο πρώτος που πουλά τη ζωή του. Έχει ξανασυμβεί το 2008 όταν ο Αυστραλός Ian Usher πούλησε τα πάντα για 305.000 δολάρια μετά το χωρισμό με τη γυναίκα του.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger