E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αλλαγη του DNA μας απο εξωγηινους πριν απο 1000 χρονια

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012


Στην Λυών της Γαλλίας οι επιστήμονες μελετώντας το ανθρώπινο DNA σε όλο τον κόσμο έβγαλαν το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι πριν από 1000 χρόνια περίπου παρενέβαλαν ένα «πακέτο» από καινούργια γονίδια στα ήδη υπάρχοντα γονίδια του ανθρώπου . 

Ο κύριος ερευνητής Δρ Jean Sedeaux θεωρεί ότι ο "κάποιος" ήταν μια φυλή γενναιόδωρων διαστημικών εξωγήινων που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας γύρω στο ...1000 μ.Χ., και αποφάσισαν ότι μας χρειάζονταν μια ώθηση προς τα εμπρός για την η εξέλιξή μας. 

Η ομάδα του Δρ Sedeaux οδηγήθηκε στο απίστευτο αυτό συμπέρασμα όταν πραγματοποιούσε έρευνα για το ανθρώπινα γονίδια. "Καταχωρώντας κάθε ένα από τα 30.000 γονίδια που βρίσκονται στο σκέλη του διπλού έλικα του ανθρώπινου DNA, βρήκαμε ένα μικροσκοπικό τμήμα που χρησιμοποιούσε έναν εξ ολοκλήρου διαφορετικό κώδικα από τα άλλα γονίδια". 

Στην αρχή υπέθεσαν ότι κάποιος ιός είχε ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA , αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρχε κανένας τέτοιος ιός στη γη. "Και το πιο περίεργο είναι ότι αυτό το ξεχωριστό «πακέτο» από γονίδια είχε τις απαραίτητες χημικές ουσίες για να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα γονίδια. 

Οι επιστήμονες βρήκανε ότι αυτή η μυστήρια γενετική "βελτίωση" έγινε κατά προσέγγιση πριν από 200 γενεές, δηλ. περίπου πριν από 1.000 χρόνια. "Αυτή η ανακάλυψη μας ξεσήκωσε τα μυαλά μας, "λέει ο Δρ Sedeaux. "Τώρα τοποθετούμε το πακέτο γονιδίων σε εργαστηριακούς πιθήκους για να δούμε ακριβώς τι θα γίνει. 

http://www.apocalypsejohn.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger