E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Να συλαμβανονται και οι βουλευτες της Χρυσης Αυγης η εντολη Δενδια

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012


Την εντολή να συλλαμβάνονται ακόμη και βουλευτές, στην περίπτωση κατά την οποία τελούνται αδικήματα όπως η αντιποίηση αρχής και η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με Το Έθνος της Κυριακής, μετά τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Δένδιας ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την απόφασή του αυτή και του ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Η απόφαση, εντάσσεται σε ένα πλαίσιο μέτρων, το οποίο η ηγεσία του υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει αποφασίσει να υλοποιήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται η εμπλοκή της ΕΥΠ στην παρακολούθηση μελών του ακροδεξιού χώρου, καθώς και η παρακολούθηση ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες ακροδεξιών οργανώσεων.

Σε ισχύ παραμένει η απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.για την παύση της διάθεσης των αστυνομικών που έχουν επιφορτισθεί με την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Επίσης, ο κ. Δένδιας βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος προωθεί ρυθμίσεις για την αυστηροποίηση της ποινικής μεταχείρισης στις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας.

«Κάθε απόπειρα απαγόρευσης της νόμιμης πολιτικής μας δράσης και περιορισμού των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας θα αποτελέσει απόπειρα συνταγματικής εκτροπής» απάντησε η Χρυσή Αυγή.


http://www.in.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Βρήκαν τον μάστορη τους τα καραγκιοζάκια της πολιτικής με τους χρυσαυγίτες. Ερε, γλέντια!

    Κοίτα να συλάβεις κανένα "συνάδελφο" σου λαμόγιο απο αυτούς που κατασπατάλησαν τα δημόσια ταμεία ρε αρχίδι και άσε τις παπαριές. Μπήκατε φτωχομπινέδες και κάνατε τεράστιες περιουσίες. Μην ξεχάσεις να φορέσεις και το εβραιομασονικό σκουφάκι σου - ξέρεις εσύ.

    Εμείς πάντως δεν ξεχνάμε. Είμαστε παντού και παρακολουθούμε. Την κατάλληλη στιγμή θα σας φορέσουμε κάτι στον λαιμό σαν δώρο για τις πολίτιμες υπηρεσίες σας στην πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger