E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στοπ στα πορνο λογω συφιλης!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012



Κρούσμα σύφιλης έφερε τα πάνω κάτω στους παραγωγούς πορνογραφικών ταινιών, οι οποίοι ανακοίνωσαν επίσημα, ότι διακόπτουν τα γυρίσματά τους για ένα διάστημα, μετά τον εντοπισμό του νοσήματος σε πρωταγωνιστή.

Η ένωση Free Speech Coalition, στην οποία ανήκουν όλοι οι παραγωγοί ταινιών πορνό -με κύρια έδρα το Λος Άντζελες- κάλεσε τα μέλη της να διακόψουν τα γυρίσματα των ταινιών τους «μέχρι να εκτιμηθεί ο κίνδυνος που υπάρχει και να υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι ηθοποιοί».

Οι ιατρικές εξετάσεις άρχισαν χθες Τρίτη από τις ιατρικές υπηρεσίες της FSC και οι ηθοποιοί θα υποβληθούν σε θεραπεία με αντιβιοτικά ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από δέκα ημέρες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την Παρασκευή οι υγειονομικές αρχές της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως διεξάγεται έρευνα για την αύξηση των κρουσμάτων σύφιλης, στην βιομηχανία ταινιών πορνό και καταγράφηκαν τουλάχιστον πέντε κρούσματα την περασμένη εβδομάδα

Η οργάνωση AIDS Healthcare Foundation (AHF) που υπερασπίζεται την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικού στα γυρίσματα ροζ ταινιών, κατηγόρησε ανοιχτά χθες την βιομηχανία ταινιών πορνό, οτι προσπαθεί να «καλύψει την έξαρση κρουσμάτων σύφιλης ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των ταινιών αυτών» και επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές κάνει λόγο για «τουλάχιστον εννιά κρούσματα».

Το 2011 είχαν επίσης διακοπεί προσωρινά τα γυρίσματα τέτοιων ταινιών, όταν ένας ηθοποιός διαγνώσθηκε θετικός στον ιό του AIDS.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger