E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 22 Αυγουστου 2012

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κριός

21/3-20/4
Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σε ευνοούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ Κριέ, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς την μοναξιά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά σήμερα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου δεν θα λείψουν και θα σε αναζωογονήσουν.







Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου λοιπόν τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα και αγαπησιάρικά γίνεται με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, κάντε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και μην παρασυρθείς απόψε από γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρος ότι σε γεμίζουν.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, κάνε ξεκαθαρίσματα ακόμα και στη δουλειά σου αυτήν την ημέρα, που οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει.







Δίδυμοι
21/5-21/6

Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε, και αυτό λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Άρη, και οι δύο από το ζώδιο του Ζυγού. Καλό είναι να αποφύγεις τις μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές, για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά των Διδύμων, σήμερα θα πρέπει να αποδείξετε την αγάπη σας και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες που μπορεί να έχει το ταίρι σας. Μην παραμελείτε τη σχέση σας, γιατί δεν θα μπορείτε να διορθώσετε τις καταστάσεις αργότερα. Αν είστε ακόμη σε αναζήτηση, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αγχώνεστε, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.






Καρκίνος
22/6-22/7

Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα δρομολογηθούν και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Σήμερα, φρόντισε να αποφύγεις τις δυσάρεστες συζητήσεις. Αν είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ιδιαίτερα ερωτικό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.





Λέων
23/7-23/8

Ξεκίνησε την ημέρα σου δυναμικά, αγαπητέ Λέων, και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορούν να σε αποζημιώσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις σήμερα από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Δείξε κι εσύ με την σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν σήμερα να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που εξακολουθούν να είναι πολλά.






Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Παρθένε, από σήμερα που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Τετάρτη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά των Παρθένων, η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και, αν δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με το σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Εσύ, φίλε Παρθένε, που δεν έχεις κάποια σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Απόφυγε τις κινήσεις που προέρχονται από πανικό και όχι από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται περισσότερη προσοχή και λιγότερα έξοδα, που σε αποσυντονίζουν.






Ζυγός
23/9-22/10

Καλύτερα σήμερα, φίλε Ζυγέ, να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να πεις όλα όσα σε απασχολούν. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν ή σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις σήμερα να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, προσπάθησε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που δεν κάνεις σωστά και δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και προσπάθησε να το διορθώσεις άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Ζυγών είναι σε μια καλή μέρα. Αν λοιπόν είσαι Ζυγός, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου, με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις σύντομα να νιώσεις καλύτερα.







Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στη συμπεριφορά σου και στην ερωτική σου ζωή θα σου ζητηθεί να κάνεις μία θυσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πηγαίνουν καλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, για να τα βελτιώσεις. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Άρη, από το ζώδιο του Ζυγού και οι δύο, είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί αξιοποιήστε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους, που θα σας χαλαρώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, ξεμπέρδευε μια και καλή σήμερα με κάποιες εκκρεμότητες, όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί αλλιώς, στο μέλλον θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές, που αφορούν στο εισόδημά σου.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, σου φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό..

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και νέες συνεργασίες ή επαφές, θα σου αποδώσουν άμεσα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία, πριν εξετάσεις καλά τα δεδομένα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αντί να προσπαθείς, φίλε Αιγόκερε, να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος Αιγόκερως, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δεν θα σου βγει σε κακό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα σήμερα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, γιατί έκτακτα έξοδα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις.







Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και η σχέση σου σε γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και αποδέξου απλόχερα την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ, φίλε Υδροχόε, που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με τις εξελίξεις των πραγμάτων. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.






Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου πολλά φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Στα οικονομικά, σου χρειάζεται περισσότερος αυτοέλεγχος. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, για να ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger