E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 tips για να την κερδίσεις με το… βλέμμα!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013


Η μελαχρινή κουκλάρα του μπαρ με το μπλαζέ βλέμμα έχει κάνει όλα τα αρσενικά του μαγαζιού να ικετεύουν για μια ματιά της. Κι εσύ, θέλεις πολύ να την προσεγγίσεις.

Επειδή όμως πριν την προσέγγιση πρέπει να σε προσέξει, να αντιληφθεί πως έχεις συνταράξει το «είναι» σου, να σε περιεργαστεί, διάβασε πέντε τρόπους για να σε γουστάρει πριν ανοίξεις το στόμα σου!

5. Η αρχή γίνεται από το σπίτι

Αν το μπαρ είναι το γήπεδό σου, το σπίτι σου είναι τα αποδυτήρια. Και όπως θα έχεις διαβάσει, για κάθε ομάδα τα αποδυτήρια είναι ιερά! Για να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, θα πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου... Έτσι θα πιάσεις το maximum της απόδοσης σου. Ενδεδειγμένη λύση είναι η σειρά Nivea Men, που μπορεί να σου δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ναι μεν οι βασικές κινήσεις σου θα γίνουν στο μπαρ, αλλά την αρχή εσύ πρέπει να την έχεις κάνει από πιο πριν. Γιατί αν δεν είσαι περιποιημένος και έτοιμος για όλα, τότε το έχεις χάσει το... ματς από τα αποδυτήρια! Για αυτό πριν από κάθε έξοδό σου, φρόντιζε τον εαυτό σου με τη σειρά Nivea Men - έτσι δείχνεις και είσαι ωραίος.

4. Αυτοπεποίθηση
Φαίνεται από τον τρόπο που κρατάς το ποτό σου. Φαίνεται από τον τρόπο που «εξερευνάς» το περιβάλλον γύρω σου. Ναι, αν κρατάς το ποτήρι σφιχτά γιατί φοβάσαι πως θα σου πέσει, αν καπνίζεις σαν να είσαι χαρμάνης κανένα πεντάωρο ή κοιτάζεις σαν λιγούρη, δεν έχεις ελπίδες. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό "βγαίνει" σε κάθε σου κίνηση. Δεν υπάρχει κάτι να σε αγχώνει, δεν στέκεσαι επιτηδευμένα μπλαζέ σε μια γωνία, λες και σε έχουν βάλει τιμωρία. Είσαι η ψυχή της παρέας και δεν έχεις ανάγκη να κάνεις το οτιδήποτε για να το αποδείξεις.

3. Το στυλ
Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα σου, αρκεί το ντύσιμό σου να «βγάζει» τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γενικά. Αν δεν νιώθεις άνετα με κάποια από τα ρούχα σου στη ντουλάπα, τότε μην φορέσεις τα συγκεκριμένα. Το ντύσιμο επικοινωνεί αυτό που είσαι. Αλλιώς, κινδυνεύεις να βάλεις κάποιο κουστούμι και να ακούσεις να φωνάζουν «καλέ κουστούμι, που τον πας τον άνθρωπο;»!

2. Δείξε την προτίμησή σου
Αν κοιτάς τη μελαχρινή κουκλάρα, αλλά και τη μέτρια ξανθιά-επειδή είναι ψηλή, αλλά και την άλλη που έχει ντυθεί προκλητικά, συγνώμη που σου το λέω, αλλά εσύ ο ίδιος έδωσες πρόωρο τέλος στη βραδιά. Ο αρσενικός «κυνηγός» βάζει έναν στόχο και κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Τα ημίμετρα και οι συμβιβασμοί είναι για τους μέτριους, όχι για σένα! Την καρφώνεις με το βλέμμα σου -όχι αδιάκριτα- αλλά παρατηρώντας τις κινήσεις της. Κάπου της χαμογελάς, κάπου βάζεις τη γοητεία σου, χωρίς όμως να νομίζει πως την παρακολουθείς! Δεν είσαι ντετέκτιβ, απλά πρέπει να τη γοητεύσεις. Και να της δώσεις να καταλάβει πως είναι το μοναδικό θηλυκό που σου κινεί το ενδιαφέρον στο χώρο που βρίσκεστε.

1. Η προσέγγιση

Αφού είσαι σίγουρος πως το μήνυμά σου έφτασε στον παραλήπτη και διέγνωσες κάποιες πιο επίμονες ματιές ή ένα αμυδρό χαμόγελο στην άκρη των χειλιών, μην το κουράζεις! Τη γουστάρεις και τη θέλεις δική σου! Δεν έχεις καμιά δικαιολογία… Βημάτισε προς το μέρος της με βήμα αποφασιστικό, όχι γρήγορο, αλλά ούτε και το περπάτημα της γάτας-το μπαρ δεν έχει νάρκες. Τρία βήματα πριν την προσέγγιση, κοίτα την στα μάτια, χαμογελαστός και πες απλά «καλησπέρα». Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είναι δικό σου. Μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου!

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger