E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής απαγωγέα 2χρονου κοριτσιού - Βίντεο

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013


Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας του εμπορικού καταστήματος Walmart, που δείχνει αστυνομικό να πυροβολεί στο κεφάλι εξ επαφής 37χρονο που είχε απαγάγει 2χρονο κοριτσάκι, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Midwest City στην Οκλαχόμα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Brandon Clabes προκειμένου να δικαιολογήσει τη δολοφονία του απαγωγέα.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός David Huff πυροβόλησε και σκότωσε τον 37χρονο Sammie Lamont Wallace, ο οποίος κρατούσε το κοριτσάκι και απειλούσε να το σκοτώσει κρατώντας ένα μαχαίρι.

Στο βίντεο φαίνεται ο 37χρονος να περπατά μέσα στο πολυκατάστημα έως ότου δει την Alicia Keating, η οποία βρισκόταν εκεί με τις κόρες της 12 και 2 ετών αντίστοιχα.

Ο άνδρας αρπάζει ξαφνικά το 2χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της αδερφής της και απειλεί ότι θα του κάνει κακό κρατώντας ένα μαχαίρι.

Δίπλα στο πολυκατάστημα είναι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μετά από τηλεφώνημα από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Για περισσότερη από μισή ώρα ο επικεφαλής της αστυνομίας Brandon Clabes προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον 37χρονο.

Ενώ η ώρα περνούσε δεν άφηνε το μαχαίρι από το παιδί με αποτέλεσμα ο David Huff να τον πλησιάσει και να τον πυροβολήσει εξ επαφής στο κεφάλι.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger