E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πες μου τι σκύλο έχεις να σου πω πώς φέρεσαι στις (σeξουαλικές) σχέσεις σου

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013


Σου αρέσουν τα hihuahua ή είσαι φαν των golden retriever; Φαινομενικά απλή ερώτηση. Γνώριζες όμως ότι η απάντησή σου μπορεί να σχετιστεί άμεσα με το επόμενο ραντεβού σου;

Ναι, ο σκύλος σου έχει ένα επιπλέον χάρισμα εκτός από το ότι είναι ο πιο πιστός σου φίλος: Μπορεί να αποκαλύψει πόσες πιθανότητες έχεις να κάνεις ένα επιτυχημένο ραντεβού με το αντίθετο φύλο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μια εφαρμογή στο iPhone για τους λάτρεις των κατοικιδίων.

Η εφαρμογή που φέρει το όνομα Klooff, διεξήγαγε μια έρευνα στηριζόμενη σε 1000 άτομα που τη χρησιμοποιούν, είτε είναι ιδιοκτήτες ζώων, είτε όχι.

Golden Retrievers, Labrador, Chihuahua, Κανίς (Poodles) και Σκύλοι Λαγωνικά. Αν μια γυναίκα έχει σκύλο που να ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ράτσες έχει περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει τον αντρικό πληθυσμό, ισχυρίζεται η έρευνα.

"Οι άντρες αγαπούν τα Golden Retrievers, έτσι είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν μια γυναίκα που είναι διατεθειμένη να φροντίσει έναν τέτοιο σκύλο (ή το κάνει ήδη)", αναφέρει η έρευνα.

Όσο για τις γυναίκες που έχουν Chihuahua ή Κανίς; Αυτές είναι πιθανόν να είναι "θερμότερες" στην ερωτική τους ζωή, αλλά και κάπως "χαζούλες", οπότε δεν ενδείκνυνται για μακροχρόνιες σχέσεις. (τώρα το πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα δε διευκρινίζεται).

Από την πλευρά τους, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που έχουν Γερμανικό Ποιμενικό, Λαμπραντόρ, Χάσκι ή Γαλλικό Μπουλντόγκ. Για παράδειγμα, όσοι έχουν Γερμανικό Ποιμενικό θεωρούνται από τις γυναίκες "καλοί μπαμπάδες", ενώ όσοι έχουν Χάσκι θεωρούνται τα "απόλυτα αρσενικά".

Από την άλλη, ο γυναικείος πληθυσμός εμφανίζεται πιο αυστηρός σε ότι έχει να κάνει με τους ιδιοκτήτες Boxers ή Rottweilers, καθώς θεωρεί ότι συνήθως κάνει "επιπόλαιες και εφήμερες σχέσεις".

Το χειρότερο σενάριο όμως φαίνεται πως είναι για τους ιδιοκτήτες των Pit Bull  οι οποίοι έχουν 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να θεωρηθούν πιο "γλοιώδεις" από κάποιον που έχει ένα Χάσκι.

Τώρα, το κατά πόσο τα αποτελέσματα της έρευνας είναι έγκυρα, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου κοιτώντας τον... σκύλο σου!



ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger