E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Μάικλ Τζάκσον ήξερε πως θα τον σκοτώσουν!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του γιου του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, στη δίκη που εξελίσσεται αυτές τις μέρες μετά από μήνυση που έκανε η μητέρα του βασιλιά της ποπ, στην εταιρεία παραγωγής της τελευταίας περιοδείας του. Ο Πρινς ανεβαίνοντας στο βήμα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του φοβόταν πως θα τον σκοτώσουν. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του όταν μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε φώναζε πανικόβλητος: «Θέλουν να με σκοτώσουν»!

Μάλιστα ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά της ποπ κατέθεσε ότι ο πατέρας του αναφερόταν στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής των συναυλιών και στον πρώην μάνατζέρ του, ενώ αυτοί οι δύο πολλές φορές πίεσαν τον γιατρό του Μάικλ να συντομεύουν για να ξεκινήσει η περιοδεία. Ο Μάικλ ένιωθε αδύναμος και ήθελε να το καθυστερήσει, και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην εταιρεία παραγωγής.

Ο 16χρονος κατά τα άλλα, έδωσε μια απολύτως συγκινητική κατάθεση περιγράφοντας τον θάνατο του πατέρα του «Ο μπαμπάς μου κρεμόταν ο μισός έξω από το κρεβάτι και τα μάτια του είχαν γυρίσει… Οταν ανέβηκα είδα τον γιατρό να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Η αδελφή μου ούρλιαζε και φώναζε πως θέλει τον πατέρα της! Θυμάμαι πως έκλαιγα πολύ όταν έφθασε το ασθενοφόρο να τον παρει. Κάποιοι συγγενείς έφυγαν μαζί του, και εγώ έμεινα να ελπίζω για το καλύτερο, ενώ είπα στην αδελφή μου κάτι που μας έλεγε πάντα ο μπαμπάς. Οτι υπάρχουν άγγελοι στον ουρανό, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι στη Γη… Μετά από λίγο θυμαμαι τον γιατρό Μάρει να λεει «παιδιά ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε….»

ΠΗΓΗ: e-go

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger