E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μυστηριώδες πρωτότυπο Audi εντοπίσθηκε σε δοκιμές στην Κίνα!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013


Πιάνει τα 100 χλμ./ώρα στην κατηφόρα -στο γκρεμό ακόμη περισσότερα- και καίει ένα λίτρο βενζίνης, αναμεμειγμένη με λάδι, στα 100 χλμ. Το απόλυτο όχημα πόλης δοκιμάζει αυτή την εποχή η Audi κρυφά στην Κίνα. Μπορεί η πρωταπριλιά να πέρασε, όμως υπάρχουν πράγματα, καθημερινά, που δεν μας αφήνουν να την ξεχάσουμε.

Το ... τρίκυκλο όχημα διαθέτει την σχεδιαστική γλώσσα της Audi, ειδικά σε ότι αφορά το εμπρός μέρος, αν και τα δύο φωτιστικά σώματα φαίνεται να σου χαμογελούν ... ηλίθια.

Μπορεί να μην το δείχνει, όμως κάτω από το αμάξωμά του κρύβει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν την γερμανική μάρκα.

Διαθέτει επίσης ορισμένα εξαιρετικά πρωτότυπα αξεσουάρ, όπως ενσωματωμένο ανεμιστήρα, ειδικές θέσεις για να κρεμάς τα ρούχα σου μετά από μια σκληρή μέρα στη δουλειά.

Και αν δεν μας πιστεύετε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  Feilu Junma FLRG

Οπότε και θα διαπιστώσετε πως το σήμα της Audi δεν είναι παρά μια επινόηση του κατόχου του τρίκυκλου, δείχνοντας ίσως την επιθυμία του για το αυτοκίνητο που θα ήθελε να αγοράσει όταν αποκτήσει την απαραίτητη οικονομική άνεση.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger