E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την γυναίκα που «ΓΙΑΤΡΕΨΕ» τον Λάμπη Λιβιεράτο μετά την Εύη Αδάμ!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013



Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να βρήκε και πάλι τον παλιό καλό εαυτό του. Μάθε ποια γυναίκα τον έκανε καλά.

Τα τελευταία χρόνια, ο Λάμπης Λιβιεράτος βίωσε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, αφού έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδελφό του και, αμέσως μετά, νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Πριν όμως η ζωή του πάρει αυτή την τροπή, λίγο μετά τον δύσκολο χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε, όπως αναφέρει σήμερα το showtime-cy, για ένα μικρό διάστημα ζευγάρι με την κύπρια τραγουδίστρια Εύα Κυριάκου. Η γνωριμία τους έγινε πριν αρκετό καιρό, όταν ο τραγουδιστής ετοίμαζε το επαγγελματικό του come back και, μέσα σε αυτά τα σχέδια, αναμενόταν να κάνει μαζί της ένα ντουέτο.

Σύμφωνα πάντα με το showtime-cy, οι δυο τους επρόκειτο να ηχογραφήσουν το κομμάτι στην Αθήνα και, όταν εκείνη ταξίδεψε από την Κύπρο στην Ελλάδα για αυτό το σκοπό, πέρασε αρκετές μέρες μαζί του, ωστόσο τότε ήρθε η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του αδερφού του τραγουδιστή. Στη συνέχεια, εκείνος "αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου γης και η κύπρια τραγουδίστρια επέστρεψε πίσω στην Κύπρο και κρατούσε όσο μπορούσε επαφές μαζί του", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger