E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι γείτονες του Μέσι έκαναν φασαρία κσι... δείτε τι έκανε ο Αργεντίνος!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013



Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του μια έπαυλη σε προάστιο της Βαρκελώνης, προχώρησε στην αγορά ενός ακόμη σπιτιού. Ο λόγος; Οι γείτονές του, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν για το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει για την απόκτηση του σπιτιού τους και ζήτησαν από τον άσο της Μπαρτσελόνα να το αγοράσει.

Ωστόσο, η απάντηση του ποδοσφαιριστή δεν ήταν αυτή που περίμεναν και έτσι βάλθηκαν να του κάνουν τη ζωή... "πατίνι" προκειμένου να τον πείσουν. Αρχικά έκαναν πολύ φασαρία όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να νοικιάζουν τα δωμάτια σε θαυμαστές του Αργεντινού σταρ και μη, προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Η κατάσταση αυτή εκνεύρισε τον άσο των "μπλαουγκράνα" ο οποίος αντέδρασε χτίζοντας ένα μεγάλο φράχτη, καταπατώντας όμως έτσι άρθρα της σχετικής νομοθεσίας. Αφού ούτε αυτή η ενέργεια του Μέσι απέδωσε καρπούς, τελικά αναγκάστηκε να ενδώσει στις πιέσεις των γειτόνων του και να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού για να διασφαλίσει την ησυχία του αλλά και την ασφάλεια της οικογένειάς του.

contra.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger