E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε το πιο κακομαθημένο 6χρονο του κόσμου!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


Σίγουρα όχι ένα συνηθισμένο παιδάκι!

Aν η Paris Hilton και η Kim Kardashian σας βγάζουν εκτός εαυτού με το ύφος, τη συμπεριφορά και γενικότερα την τεράστια επιδειξιομανία τους, η οποία φυσικά είναι απόρροια της αμύθητης περιουσίας των οικογενειών τους, τότε η νεαρά Isabella Barrett θα σας κάνει κυριολεκτικά έξαλλες!

Η 6χρονη λοιπόν δεσποινίδα, η οποία γεννήθηκε με το χάρισμα της ομορφιάς, ομολογουμένως πρόκειται για ένα όμορφο κορίτσι, είναι μία από τις νεαρότερες πολυεκατομμυριούχους των ΗΠΑ, και μάλιστα, χωρίς να οφείλει τίποτα στην οικογένειά της, παρά μόνο στα καλά της γονίδια!

Η μικρή λοιπόν, της οποίας η θεόμουρλη μητέρα την έχει στείλει σε άπειρους διαγωνισμούς ομορφιάς,κερδίζοντάς τους φυσικά όλους, έχει ήδη, εκτός από άπειρα βραβεία και τηλεοπτικές εμφανίσεις, ολόδική της σειρά κοσμημάτων και καλλυντικών!

«Πού είναι το κακό στο να είσαι εκατομμυριούχος; Έχω τη δική μου σειρά κοσμημάτων, καλλυντικών και σε όποιο διαγωνισμό κι αν πάω, κερδίζω! Αλλά αυτό που αγαπάω περισσότερο απ' όλα είναι τα παπούτσια! Έχω περίπου 60 ζευγάρια», δήλωσε η εκνευριστική μικρή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η περήφανη μαμά από την άλλη, η οποία δυστυχώς είναι και η πηγή του κακού, δήλωσε με τη σειρά της:«Δε θέλω να κακομάθω την κόρη μου γιατί βλέπω πως καταλήγουν όλα αυτά τα διάσημα παιδιά, όπως η Βritney Spears. Αλλά η αλήθεια είναι ότι λατρεύει τα παπούτσια και τα ακριβά πράγματα. Δεν τρώει ποτέ για παράδειγμα cheesburgers και προτιμάει τα ακριβά ξενοδοχεία»!

Εμείς πάντως, θα ρίχναμε ένα χέρι ξύλο και στην μαμά και στην κόρη μπας και βάλουν μυαλό!







Πηγή: queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger